Атлетико Мадрид привлече под наем Мората до края на следващия

...
Атлетико Мадрид привлече под наем Мората до края на следващия
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид привлече под наем Мората до края на следващия сезон

Атлетико Мадрид притегли чартърен Мората до края на идващия сезон
Отборът на Атлетико Мадрид реализира сделка с Челси за прекосяването на Алваро Мората чартърен до края на следващя сезон, оповестиха публично от двата клуба. Нападателят, който изкара разочароващ интервал в отбора на,,сините “, мина медицинските прегледи за,,дюшекчиите “ в неделя и ще се завърне за първия си тим – Атлетико Мадрид, оповестиха от столичани в свое изказване.,,С идването на Мората, ние прибавяме към състава доста надарен футболист, който има способността да отбелязва както с крайник, по този начин и с глава заради растежа си “, се споделя още в изказването.

26-годишният Мората, игра в юношеските обединения на Атлетико като младеж, само че по-късно се причисли към градския противник Реал Мадрид през 2008, където той изкара четири сезона сред 2010-2014 за първия тим на,,Кралския клуб “, преди да отиде за две години в Ювентус. Някои от почитателите на Атлети не са не запомнили престоя на Мората в Реал и даже показаха недоволството си от идването му на,,Уанда Метрополитано “ със викания по време на триумфа против Хетафе от Ла Лига в събота.,,Уважаваме тяхното мнение – хората могат да споделят това, което желаят “, показа треньорът на,,дюшекчиите “ Диего Симеоне.,,Аз диря футболисти, които са правилни на клуба и състава “, добави още аржентинецът.

След впечатляващ старт с екипа на Челси, Мората загуби своята форма и самочувствие. Той осъществя 24 гола в 74 мача за лондонския отбор. Мениджърът на,,сините “ Маурицио Сари призна предходната седмица, че испанецът е подал своята молба за трансфер при започване на този месец.,,Използването на Еден Азар в ролята на централен нападател по време на последните два месеца ограничи развиването и включването на Мората в офанзива “, се изяснява в изказване на Челси.,,Пожелаваме всичко най-хубаво на Алваро по време на интервала му чартърен “, се прибавя още от клуба.

Мората ще усили разновидностите пред Симеоне в нападенито на Атлети, което към този момент включва намиращия се в добра форма Антоан Гризман и Диего Коста, който е различен някогашен състезател на Челси и ще се завърне в състава идващия месец след контузия на гърба. Идването на Мората значи, че хърватският национал Никола Калинич, който пристигна в отбора през август, може да напусне клуба. Мадридчани са на пет точки от водача Барселона и в идващия кръг гостуват на Бетис. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР