Атлетико Мадрид победи с 3:1 Виляреал в последния мач от

...
Атлетико Мадрид победи с 3:1 Виляреал в последния мач от
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид се върна на победния път

Атлетико Мадрид победи с 3:1 Виляреал в последния мач от 13-ия кръг на испанската Ла Лига. Успехът изведе „ лос рохибланкос “ на четвъртото място с 6 точки след водача Жирона, като столичани имат и мач по-малко. “Жълтата подводница ” от своя страна продължава да се намира във втората половина на таблицата и се намира единствено на 5 точки над чертата.

Гостите поведоха в резултата в средата на полувремето, когато Жордан Морено разпечата защитаваната от Ян Облак врата.

След гола мадридчани натиснаха и направиха няколко рискови офанзиви. Усилията им се отплатиха в първите секунди от добавеното време, когато Гризман направи страховит пробив и откри Аксел Витсел, а белгиецът изравни.

В началото на втората част “дюшекчиите ” постановиха мощен напън и вкараха, само че Алваро Мората бе в състояние на засада и попадението не бе зачетено.

Обратът стана факт в 80-ата минута, когато най-хубавият на терена за “дюшекчиите ” - Антоан Гризман, вкара и гол след асистенцията в края на първата част. Французинът получи подаване от Йоренте и наказа стража на гостите Филип Йоргенсен.

Домакините взеха решение всичко пет минути по-късно, когато Пабло Бариос откри Самуел Лино, след което бразилецът даде удобен задатък на своите.

Това бе 17-и следващ домашен мач на Атлетико без загуба. Отборът от Мадрид се върна на победния път след провалянето в предишния кръг от Лас Палмас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР