Атлетико Мадрид инкасира загуба с 0:2 от Виляреал в дербито

...
Атлетико Мадрид инкасира загуба с 0:2 от Виляреал в дербито
Коментари Харесай

Виляреал си тръгна с пълен комплект точки от „Метрополитано“

Атлетико Мадрид инкасира загуба с 0:2 от Виляреал в дербито на втория кръг в испанската Примера Дивизион, като това се трансформира в първи триумф в кариерата на Унай Емери над Диего Симеоне.

Попаденията станаха дело на Йереми Пино в 73' и Жерар Морено в 98' по еднакъв метод, само че от двете страни на вратата на Ян Облак.

По традиция нервите още веднъж взеха превес за „ дюшекчиите “, тъй като Нахуен Молина реши да удари с пестник съперников състезател в добавеното време и бе пратен да се къпе малко по-рано от останалите си сътрудници.

При гола на Морено пък се стигна до нова препирня сред играчите, тъй като нападателят показваше насладата си пред камерата зад вратата на Облак, а словенецът реши, че се търси провокация против агитката на гостите, което може би не бе чак толкоз надалеч от истината.

All over in Madrid.
— Atlético de Madrid (@atletienglish)

Ако оставим свадите настрани, би трябвало наложително да отбележим едно избавяне на Херонимо Рули при 0:1, когато стражът трябваше да скача с плонж в личната си мрежа, с цел да извади една невероятна топка на Матеуш Куня, оправена с глава. Повторенията демонстрираха, че топката е може би 99% във вратата, само че заради неналичието на системата „ ястребово око “ трябваше да се доверим на преразглеждането от ВАР, че няма гол в тази обстановка.

Виляреал по този начин към този момент може да се похвали с цялостен актив от точки и към момента нито един позволен гол във вратата си, до момента в който Атлетико Мадрид не ни убеждава, че се намира в оптимална форма за началото на акцията в Ла Лига.

| 0-2 ⏱ 90'+8' | FULL-TIME.

The Yellows get 3️⃣ points from their visit to the after a great performance, with second-half goals from and.

Get in there
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР