Атлетик Билбао победи Виляреал с 1:0 и се изкачи на

...
Атлетик Билбао победи Виляреал с 1:0 и се изкачи на
Коментари Харесай

Атлетик Билбао е близо до топ 4 след успех над Виляреал

Атлетик Билбао победи Виляреал с 1:0 и се изкачи на пето място. Единственото попадение в мача бе дело на Иняки Уилямс в 59-ата минута. Тимът на Ернесто Валверде постави завършек на серия от четири следващи мача без триумф.

Виляреал продължава да се показва неубедително при гостуванията си и в първия дуел в Ла Лига под управлението на Кике Сетиен. В шести следващ мач като посетител в Ла Лига отборът не съумява да означи гол и записа четвърта загуба от последните пет мача надалеч от вкъщи. Виляраел стартира по-добре мача и стигна до няколко положителни обстановки първоначално. В 25-ата минута Джовани Ло Селсо трябваше да напусне заради травма и това промени мача. Домакините последователно взеха самодейността, а след почивката преобладаваха. Вратарят на “Жълтата подводница ” Рули трябваше да се намесва на няколко пъти.

Аржентинският пазач бе преодолян в 59-ата минута, когато чудесно подаване на Раул Гарсия изведе Иняки Уилямс и той откри резултата. Атлетик продължи да има преимущество, само че не стигна до второ попадение. Гостите обаче не успяваха да основат нещо съществено в предни позиции и трябваше да си тръгнат победени.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР