Атина. Халфът на Лудогорец Каули Оливейра сподели впечатленията си от

...
Атина. Халфът на Лудогорец Каули Оливейра сподели впечатленията си от
Коментари Харесай

Каули Оливейра: Ще влезем уверени в реванша

Атина. Халфът на Лудогорец Каули Оливейра показа усещанията си от първия конфликт с Олимпиакос (1:1) в третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Той е окуражен от положителното показване на неговия тим довечера и има вяра, че “Орлите ” могат да завоюват в реванша и да продължат напред.

“Очаквахме победа, играхме за победа. Беше сложен мач. Олимпиакос е на доста високо равнище като тим, само че ние показахме своите качества. През първото полувреме показахме самообладание. През втората част малко загубихме контрола, само че те нямаха кой знае какъв брой положения. Разчитаха най-вече на центрирания. Има още един мач, имаме вяра, че ще спечелим. Ще излезем за победа и сме уверени, че вкъщи можем да се оправим по-добре. Трябва да продължим да сътворяваме шансове и да ги материализираме.

Имахме две 100-процентови благоприятни условия, само че успяхме да вкараме единствено един гол. Справихме се добре с техните центрирания. Ще влезем уверени в реванша. Днес имах малко пространства и не владеех топката доста. Дано в Разград да мога да покажа повече. Когато видя човек в добра позиция, ще му подам. Трябва да сме спокойни, да държим топката и да се пазиме добре. Трябва да покажем убеденост и знам, че можем да продължим в идващия кръг ”, уверен е Каули.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР