Атентатите в САЩ от 11-ти септември 2001 година промениха световната

...
Атентатите в САЩ от 11-ти септември 2001 година промениха световната
Коментари Харесай

Ирак няма вина за 11 септември: Измамата на САЩ е разкрита

Атентатите в Съединени американски щати от 11-ти септември 2001 година трансформираха международната история. Оказва се обаче, че цялото човечество е станало жертва на машинация, дело точно на държавното управление на Америка.

Разкритията на някогашен сътрудник от Централно разузнавателно управление на САЩ и някогашен чиновник на ФБР са потресаващи. И двамата са взели участие в следствието на атентата от 11-ти септември. Наскоро те оповестиха, че с цел да свърже Ирак със случилото се, Съединени американски щати са употребявали куп измами.

Главното доказателство, че точно Ирак стоят зад атентата, е лидерът на похитителите, който имал взаимозависимост в Чехословакия. По думите на някогашния проверяващ от ФБР обаче такава взаимозависимост не съществува.

В последните десетилетие медиите в Съединени американски щати към този момент не се ръководят толкоз съществено от представителите на властта. Монополът е свален и все по-често се търси истината зад тази трагична за човечеството дата. Докато в предишното огромните медии подкрепяха теориите и изказванията на ръководещите, от известно време насам две медии-гиганти редовно и настойчиво започнаха да разкриват лека-полека цялата истина за събитията към 11.09.2001 г.

Марк Росини, който е някогашен сътрудник на ФБР, разкри едни от най-големите неистини в историята на човечеството, и то в народен ефир. Мъжът показа безусловно безапелационни доказателства, които затвърждават тезата, че Съединени американски щати е излъгал за атентата.

 Съединени американски щати

Америка сочеше за лидер на похитителите мъж на име Мохамед Атта. В тези години той е много слаб. На фрагментите, снимани по време на свръзката в Чехословакия обаче, се вижда много по-едър мъж. Визията му на процедура няма нищо общо с тази на Атта.

Бившият сътрудник споделя за първия път, в който чул неуместното изказване. Той просто не могъл да повярва на материала, който се излъчвал по малкия екран, и замерил тв приемника си с отдалеченото. Марк Росини е безапелационен – на клипа мъжът не е Атта.

Това не е първото разобличаване на медията. В предходни материали бе показано образно по какъв начин Чейни и администрацията на Буш са нагласили и собственоръчно изфабрикували доказателствата, които свързват Ирак с терористичния акт.

 Ню Йорк

В предишното Америка доста пъти е лъгала. Една от най-големите неистини е изказванието, че Саддам Хюсеин има биологични оръжия. Преди години, а и неотдавна, това бе изрично опровергано от редица държавни глави.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР