Ателието Brabus превърна луксозния Mercedes-Maybach GLS 600 в суперавтомобил с

...
Ателието Brabus превърна луксозния Mercedes-Maybach GLS 600 в суперавтомобил с
Коментари Харесай

Мощността на Mercedes-Maybach GLS 600 е увеличена до 800 к.с.

Ателието Brabus трансформира първокласния Mercedes-Maybach GLS 600 в суперавтомобил с мощ 800 конски сили, който може да форсира до 100 км/ч за 4.5 секунди. Кросоувърът беше показан с нов изпускателен колектор с следени клапи и ниско назад налягане, 24-цолови джанти и интериор Brabus Masterpiece, гарниран с фина кожа и декоративни вложки от забележими въглеродни нишки.

Мощността на Mercedes-Maybach GLS 600 е увеличена съгласно рецептата на компаниятаза Brabus 800 GT 4. За задачата общоприетият битурбо осмак с размер 4.0 литра е оборудван с пакет PowerXtra B40S-800 (големи турбокомпресори и по-високо налягане) и затова мощността от 558 конски сили и въртящ миг 730 Нм доближават надлежно 800 к.с. и 950 Нм. След модификациите автомобилът форсира до 100 км/ч за 4.5 секунди и доближава оптималната скорост от 300 километра в час вместо 250 за общоприетия GLS 600.

Външно кросоувърът се разграничава елементарно по новата предна ризница, украсена с въглеродни нишки, както и с функционален заден дифузьор. Новият блок за ръководство на въздушното окачване понижава клиренса на колата с 25 милиметра и е съгласуван с 24-цоловите ковани джанти Brabus Monoblock M Platinum Edition и с фирмените спирачки. Салонът е изработен по този начин, че да дава отговор на лукса на Maybach. Той е ръчно ушит в Brabus Masterpiece от мека кожа Leonis Orange със шевове Double Cube на седалките и забележими инкрустации. Алуминиеви педали и тъмни хромирани акценти допълват интериорната картина.

В останалата част това е общоприет Mercedes-Maybach GLS 600, което значи, че всички седалки тук са оборудвани с електрически настройки, отопление, вентилация и масаж. Задните пасажери имат личен климатик с обособен надзор на температурата и надзор на качеството на въздуха, както и два електрически нагревателя в краката. Стандартното съоръжение на Maybach-а включва и аудио система Burmester с 24-канален усилвател и 27 високоговорителя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР