Атанасов посочи, че ДБ счита, че информацията, която постъпва в

...
Атанасов посочи, че ДБ счита, че информацията, която постъпва в
Коментари Харесай

Атанасов от ДБ разкритикува службите. Сгрешили при анализа, че няма да има война в Украйна

Атанасов уточни, че Демократична България смята, че информацията, която постъпва в българските служби, не постоянно е правилна. Ще бъде пожелан парламентарен надзор на шефовете.

“За да може държавното управление да вземе съответно решение в тази спешна обстановка, значимо е да бъде снабдявано с тествана и вярна информация. Поставя се въпросът дали нашите служби са неспособни и не разполагат с надеждни източници на информация, или това, което са споделили пред Народното събрание, е било подвеждащо. Това е притеснително. Затова по реда на парламентарния надзор ще предприемем дейности, с цел да изясним истината”, уточни Атанасов.

Съпредседателят на Демократична България подлага на критика и президента Румен Радев, който през вчерашния ден изрази поддръжка към службите. Според Атанасов евентуално повода е, че “всички са негови назначения”.

Оставки на този стадий няма да бъдат желани. Атанасов уточни, че Демократична България " няма желание да разклаща службите ".

" Не сме споделили, че нямаме доверие. Искаме да изясним на каква база почиват дадените от службите оценки ", изясни още Атанасов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР