Атанас Райков, досегашен генерален мениджър на Viber за Европа, Близкия

...
Атанас Райков, досегашен генерален мениджър на Viber за Европа, Близкия
Коментари Харесай

Атанас Райков вече е старши директор развитие топ държави на Вайбър

Атанас Райков, доскорошен общоприет управител на Viber за Европа, Близкия Изток и Северна Африка, поема нова позиция в границите на софтуерната компания. Българинът към този момент извършва ролята на старши шеф развиване топ страни в компанията.

" Неговата задача е да надгражда към този момент голямата известност на Viber по целия свят за всички над един милиард консуматори на приложението, с фокус върху Европа, Азия, Близкия Изток и Северна Африка. Атанас работи непосредствено с световния А-отбор на Viber, с цел да развива стратегически партньорства, маркетинг и PR начинания, както и да дава качествено локално наличие и основни услуги, целящи спомагателен напредък на потребителите на приложението ", показва от компанията.

И допълват, че за първи път специалист от България ще дава отговор за развиването на компанията в толкоз огромен мащаб.

Наскоро Viber разгласи своите резултати за 2021г., съгласно които българите са провели близо 530 милиона диалога, прекарали са 50 милиона часа в връзка и са изпращали приблизително 400 известия в секунда. Също по този начин Атанас Райков показа, че бъдещите проекти на компанията са да трансформира платформата в супер-приложение, добавяйки функционалности и артикули, които обслужват ежедневните потребности на потребителите, от доставки на храна, поръчка на такси и заплащания, до разнообразно наличие от първа ръка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР