Атанас душил и заплашвал половинката си пред децата имРевнувал я

...
Атанас душил и заплашвал половинката си пред децата имРевнувал я
Коментари Харесай

Граничен полицай преби жена си заради Covid-19

Атанас душил и заплашвал половинката си пред децата им
Ревнувал я мощно

Прокуратурата внесе обвинителен акт в съда

Районна прокуратура - Благоевград внесе в съда обвинителен акт против граничния служител на реда Атанас Н. за причиняване на телесна щета на някогашната му жена Я. Н. и закани с ликвидиране. От 2011 година, когато двамата сключили брак, той редовно я тормозел, като я пребивал, душил и заплашвал от ревнивост. Семейството живеело с двете си дъщери в с. Ново Делчево, община Сандански.

На 27 юли 2020 година то било сложено под карантина, тъй като дамата се разболяла от Covid-19. Това вбесило Атанас, който се нахвърлили против нея с обвинявания и юмруци, без да обръща внимание на плачещите девойки.

Това преляло чашата и на 11 август дамата се преместила в Благоевград дружно с децата, само че заканите траяли. Изплашена, Я. Н. потърсила помощ от фондация “Асоциация Анимус ” и юрист. Подала молба и за бракоразвод. Съдът издал заповед за незабавна ѝ отбрана, била утвърдена и конвенция за упражняването от майката на родителските права, както и месечна прехрана и режим на контакти с бащата.

На 19 ноември при една от срещите с децата пред Община Благоевград, Атанас още веднъж заплашил жена си и сестра ѝ, като влезнал и в спор със обществените служащи от “Закрила на детето ”, които участвали. След подаден сигнал, почнало следствие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР