Атанас Добрев и доц. д-р Крум Недялков ще са двамата

...
Атанас Добрев и доц. д-р Крум Недялков ще са двамата
Коментари Харесай

Служебният министър на земеделието представи двама от заместниците си

Атанас Добрев и доцент доктор Крум Недялков ще са двамата заместник-министри на земеделието, храните и горите в екипа на служебния министър проф. Христо Бозуков.

Добрев е специалист с над 20-годишен стаж и опит в Държавен фонд " Земеделие ", както и в горския бранш. Това съгласно Бозуков може да се одобри като отговор за последователност. 

Недялков е млад експерт от " Тракийския университет ", специализирал в Съединени американски щати. " И в двата случая при избора е заложено на експертизата ", уточни служебният министър на земеделието. Освен това се чака назначението на още двама заместник-министри. 

Христо Бозуков заявява, че ще работи за връщане доверието на земеделците и обществеността към институцията. Що се отнася до целите, те на 100% се покриват с тези на служебния кабинет, разяснява той. Целта е секторът да продължи да действа обикновено, без разтърсвания и забавяния. 

За седемте дни на поста си проф. Бозуков се е срещнал с 15 браншови организации, а преценката му е, че положението на министерството на земеделието, храните и горите е много тежко. 

" Ще вършим инспекции до последния ден на това държавно управление ". Така министър Бозуков отговори на въпрос за публичните поръчки в бранша.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР