Аталанта и Фиорентина без никакво съмнение изиграха мача на сезона

...
Аталанта и Фиорентина без никакво съмнение изиграха мача на сезона
Коментари Харесай

Аталанта и Фиорентина си спретнаха шоу като за финал в Купата

Аталанта и Фиорентина без никакво подозрение изиграха мача на сезона в Купата на Италия, предлагайки страхотна драма и театър на своите последователи.

„ Виолетовите “ поведоха с гол от дузпа на Кржищоф Пьонтек още в 9', а в средата на първата част Давиде Запакоста изравни.

Бившият защитник на Лудогорец Хосе Луис Паломино получи травма и бе сменен още преди почивката от Теун Копмайнер, а това очевидно разстрои синхрона в отбраната на „ богинята “.

След паузата обаче Жереми Бога даде задатък на „ бергамаските “, който изтрая към 15 минути преди Пьонтек да получи правото да извърши втора дузпа. Този път той пропусна, само че незабавно по-късно бе най-съобразителен, с цел да довкара кълбото в мрежата.

Лукас Мартинес Куарта бе изпъден в 81' за втори жълт картон, което накара треньорът Винченцо Италиано да пусне Никола Миленкович, с цел да покрие празнината в защитата. Но ориста си схваща от работата, тъй като точно сърбинът се оказа героят за Фиорентина. Дълбоко в добавеното време той изстреля една рикоширала топка, с цел да направи резултата 2:3 и даже дългият обзор на ВАР не съумя да откри мотив, с цел да го лиши от тази горделивост.

Така „ виолетовите “ се трансфораха в третия полуфиналист, а по-късно довечера ще схванат дали Ювентус или Фиорентина ще им прави компания в най-хубавите 4 в шампионата.

SEMIFINALE!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР