Атакуващият полузащитник Омар Ел Кадури получи контузия на тренировка на

...
Атакуващият полузащитник Омар Ел Кадури получи контузия на тренировка на
Коментари Харесай

Важен играч на ПАОК се контузи, може да пропусне мачовете с Левски

Атакуващият полузащитник Омар Ел Кадури получи травма на подготовка на гръцкия футболен клуб ПАОК (Солун) и може да пропусне мачовете против Левски на 21 и 28 юли от втория квалификационен кръг на шампионата на УЕФА Лига на конференциите, оповестява локалната преса.

Мароканският национал е почувствал болки в бедрото по време на двустранен спаринг, в който е играл като нападател поради отсъствието на Нелсон Оливейра. Той незабавно е напуснал терена и се е прибрал в хотела за възстановителни процедури.

Ел Кадури през днешния ден ще премине обстойни медицински проучвания, след които ще има изясненост за периода за възобновяване. Ако тестванията потвърдят контузията, той сигурно ще пропусне огромна част от оставащата лятна подготовка на тима, а присъединяване му в мачовете с Левски ще бъде под сериозна въпросителна.

Опитният 31-годишен африканец записа 26 мача за ПАОК през предишния сезон с 2 гола и 2 асистенции, като не беше разполагаем за към три месеца от предходната акция поради травми на бедрото и глезена.
 Треньорът на ПАОК се надява
Треньорът на ПАОК се надява " двуглавите орли " да не подценят Левски

Гръцкия гранд е на лятна подготовка в Нидерландия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР