Атакуващият полузащитник на Берое Рубен Бригидо изрази съжалението си след

...
Атакуващият полузащитник на Берое Рубен Бригидо изрази съжалението си след
Коментари Харесай

Бригидо: Лудогорец ни обърна, а ние се отчаяхме

Атакуващият полузащитник на Берое Рубен Бригидо изрази съжалението си след загубата на тима му от Лудогорец. Играчът на старозагорци довери, че тимът се усеща добре при Димитър Димитров и има вяра, че ще се усъвършенства с всеки един минал мач.

„ Успяхме да им вкараме рано гол. В някои моменти може би не задържахме добре топката и считам, че откакто те поведоха с 2:1 ние се отчаяхме. След това стана комплицирано за нас”, стартира Бригидо.

„ Да, малко е тъжно, че не вкарахме втори гол, и че не задържахме повече положителният резултат. Сега ще ни би трябвало малко повече време към новите условия на треньора и ще играем все по-добре. Винаги се слага ново начало, когато пристигна нов треньор. Тренировките, воденето на мачовете.Мисля, че изиграхме два положителни мача при Херо и играем все по-силно. Ще би трябвало да продължим да схващаме концепциите и да работим по-добре.

„ Искаме повече, само че се надявахме на по-добър сезон. Всичко зависи от нас. Имаме нужното качество да се подобряваме”, приключи Рубен Бригидо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР