Атакуващият халф на Айнтрахт (Франкфурт)Марио Гьотце сподели нетърпението си да

...
Атакуващият халф на Айнтрахт (Франкфурт)Марио Гьотце сподели нетърпението си да
Коментари Харесай

Гьотце: Нямам търпение да премеря сили с Осимен, Кварацхелия и Лоботка

Атакуващият халф на Айнтрахт (Франкфурт)Марио Гьотце показа нетърпението си да премери сили със звездите на Наполи в утрешния конфликт сред двата тима на “Комерцбанк Арена ” от 1/8-финалите на Шампионската лига.
 Треньорът на Айнтрахт: Наполи играят антииталиански футбол Треньорът на Айнтрахт: Наполи играят антииталиански футбол
“За първи път сме на 1/8-финал в ШЛ, тъй че съм доста благополучен. Мачът ще бъде ефектен, и то вкъщи. Нямахме търпене да дойдат 1/8-финалите и поради страхотната атмосфера, която почитателите ще основат за нас. Като тим научихме доста по време на груповата фаза и си заслужихме тези два мача. Знаем какъв брой мъчно ще ни бъде на това равнище. Опитът е значим, само че в последна сметка представянето е това, което е от голяма важност. Определено не бих сравнявал Наполи с Борусия (Дормтмунд). Подобни съпоставения нямат значение. Важното е да имаме положителна сила. Ние имаме точно такава и го показахме през последните седмици.

Нямаме различен избор, с изключение на да гледаме видеа и да се фокусираме върху инерцията на Наполи, както и да забележим къде са в класирането. Играем у дома и сме наясно с качествата ни. Гледаме себе си и това, което би трябвало да дадем на терена. Ще бъде хубав мач. Рандал Коло Муани? Той е приказен човек и на първо място има отличен темперамент. Не е тук отдавна, само че се вписа сносно. Разполага с големи качества на терена и в тренировките. Това са невероятни неща, които карат и съотборниците му да се усъвършенстват. Той е същинско обогатяване за нас.

Виктор Осимен и Хвича Кварацхелия? Те имат отлични качества и темперамент. На всеки три дни демонстрират какво могат. Нямам самообладание да пристигна утрешният мач, с цел да премеря сили с тези топ играчи, които имат отличната опция да завоюват Скудетото. Дали ще вардя Станислав Лоботка? Разбира се, че го следим, той е извънреден състезател. Винаги държи всичко под надзор и играе с едно допиране, подавайки на свободните си съотборници. Нямам самообладание да се изправя против него на следващия ден ”, разяснява Гьотце на конференцията си преди мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР