Атака ще определи своето отношение към вота на недоверие при

...
Атака ще определи своето отношение към вота на недоверие при
Коментари Харесай

Атака без категорична позиция за вота на недоверие, но с нападки към БСП

" Атака " ще дефинира своето отношение към вота на съмнение при неговото гласоподаване. Това сподели депутатът от „ Атака “ Павел Шопов по време на дебатите по вота на съмнение.
Той прикани социалистите да отговорят на въпросите на " Атака " от неделя за глобите против Русия, за признание на геноцида по време на турското иго, за пенсиите и дали Българска социалистическа партия ще взаимодейства с Движение за права и свободи.
„ Хайде да не се лъжем, да не се заблуждаваме. Из въображаемо е да има избор на съмнение заради доста аргументи. Те са вътрешнопартийни за Българска социалистическа партия. Предстои избор на ръководител.
Целта е и свалянето на държавното управление, може би финален опит да има предварителни парламентарни избори . Винаги, когато опозицията мисли за избор на съмнение, мисли първо да има ли, а по-късно по какъв мотив “, сподели още Шопов.
Според него въпросът за Българска социалистическа партия не е в  Перник, за боклуците, за екологията. „ А да се смъкна ли това държавно управление и да вървим към предварителни избори или да не се смъква и да продължи да изкара мандата си “, разяснява Шопов.
Павел Шопов разяснява и отводът на самостоятелните депутати от „ Атака “ да вземат участие в консултациите по вота на съмнение, които инициира Българска социалистическа партия.
Той съобщи, че от Българска социалистическа партия са дърпали депутатите от „ Атака “ за ръка и са желали да разясняват вота на съмнение.
За такива диалози за нашите значими 6 гласа, си има ред. " Г-жо Нинова, отправете искане до нашето централно управление. Не го направихте. Вие искахте сепаративно да разговаряте с всеки един от нас. Такава беше и политиката и на нашите сътрудници от ГЕРБ .
Вие разсъждавахте. Те от „ Атака “ толкоз са ни набрали на това оскърбление, на което ни подложиха от ГЕРБ, по тази причина че нарушиха салдото в Народното събрание. И вие не ни защитихте “, уточни още Шопов, представен от Фокус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР