Атака не влезе в Алианса на европейските консерватори и реформисти

...
Атака не влезе в Алианса на европейските консерватори и реформисти
Коментари Харесай

Джамбазки: Бареков излъга „Атака” за евроконсерваторите

„ Атака ” не влезе в Алианса на европейските консерватори и реформисти поради метода, по който беше препоръчана и има дребен късмет това да се промени. Това разяснява пред bTV евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки. Той хвърли виновността за това върху своя сътрудник и сътрудник в листата през 2014 година Николай Бареков.

„ Причината да не бъде призната „ Атака ” е методът, по който беше препоръчана – неуместно и неумело от индивида, който ги предложи, моят сътрудник в Екологичен потенциал Николай Бареков. Той безусловно ги излъга – твърдеше, че ще ги одобряват, че той е приключил работа и няма проблем. Не съобрази позиции, които е защитавала тази партия в годините обратно, не подходи рационално и не направи предварителни диалози ”, изясни националистът.

По думите му най-важните групи при евроконсерваторите са полската и британската, а, с оглед съветската политика през последните епохи, „ би трябвало да помислиш кого предлагаш и по какъв начин предлагаш ” („ Атака ” приканва Крим да бъде приет за съветски и глобите да паднат – б.р.).

Джамбазки акцентира, че не счита, че случилото се може да докара до скандал в „ Обединени патриоти ”, тъй като персонално е обяснил на Волен Сидеров вижданията си за това по какъв начин може да стане приемането на „ Атака ” в европейското консервативно семейство.

Евродепутатът акцентира, че гласоподавателите чакат Патриотите да са дружно за евровота и не би трябвало никой от целещите се в челните места на листите да се тормози от вътрешни избори.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР