асякоха шофьор да кара с 216 км/ч в града. Рекордьорът

...
асякоха шофьор да кара с 216 км/ч в града. Рекордьорът
Коментари Харесай

Нарушител-рекордьор: Засякоха шофьор с 216 км/ч по Околовръстното в София

асякоха водач да кара с 216 км/ч в града. Рекордьорът се е движил по Околовръстното шосе в София, където новите камери на "Пътна полиция " снимат към този момент и през нощта.

Десетки "бързи и гневни " са били снимани през последните дни.

"През месец септември на територията на София са открити 11 232 нарушавания. Фишовете са на обща стойност малко над 1,9 милиона. Вече са заплатени такива за към 180 000 лв. ", изясни в ефира на NOVA комисар Мартин Цурински, шеф на отдел "Пътна полиция ".

Рекордьорите нормално са на Околовръстното. Нарушители обаче има на всички основни кръстовища.

"Опитваме се да обхванем всички булеварди и да сложим камери на множеството основни места, където се следят пътнотранспортни катастрофи и шофиране с висока скорост ", добави още Мартин Цурински.

На бул. "История Славянобългарска " денем е бил засечен автомобил, движещ се със скорост 151 км/ч., на "Цариградско шосе " различен - със 145 км/ч, а на "Ботевградско шосе " – със 131 км/ч.

"Още по-сериозно става ситуацията с нарушителите през нощта. Тогава най-вече са те на Околовръстното. Редовно са засичани коли, които се движат с към 200 км/ч. ", добави още Цурински.

Част от водачите са открити.

Началникът на "Пътна полиция " бе безапелационен, че няма да се демонстрира никаква приемливост към този тип извършители.

"Търсим най-много рекордьорите, тъй като те основават най-голяма заплаха и за другите участници в придвижването ", уточни той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР