Астролозите уверяват, че „хората родени в събота“ са по-любвеобилни от

...
Астролозите уверяват, че „хората родени в събота“ са по-любвеобилни от
Коментари Харесай

Какви сте в секса според деня от седмицата, в който сте родени

Астролозите твърдят, че „ хората родени в събота “ са по-любвеобилни от родените, да вземем за пример в сряда. Известно е, че звездите могат да се употребяват за установяване характера на човек, неговите пристрастености, гении, съгласуемост с други знаци на зодиака и прочие Астролозите настояват също, че денят от седмицата, в който е роден всеки, визира интимния живот на индивида, написа Actualno.com. Знаейки рождената дата на колегата си, може да изчислите деня от седмицата и да разберете за неговите желания, бариери и стремежи в спалнята.
Понеделник
Хората родени в понеделник са постоянно подготвени за опити, интензивно поддържат и упорстват за себе си. Известно е, че Земята е основана в този ден, оттова и такова подсъзнателно предпочитание за родените в този ден. Наред с това те са придирчиви в сътрудниците и избират дълготрайни връзки, не за една нощ.
Вторник
Тези хора са изключително усърдни във връзка с външния си тип. Те постоянно са облечени добре и спретнати, което също се изисква от колегата им в леглото. Привличат ги комфорт и релаксация, както и доверие един към различен. Те показват желанията си настойчиво. Понякога прекалено много, само че не трябва да ги осъждате за това, доста хора, даже харесват мощния им напън.

Сряда
Хората, родени в сряда, са доста стегнати. Едва ли, могат да бъдат уверени да вършат обич с включени светлини и открехнати пердета. И въпреки всичко, те са доста отдадени любовници и са подготвени да изпълнят всички прищявки на сътрудници.
Четвъртък
Колкото е допустимо по-често, допустимо най-дълго - това е тяхното мото в спалнята. Често сменят сътрудници, тъй като непрестанно желаят да опитат нещо ново, само че когато намерят половинката си, стопират да пускат други в леглото. Те са подготвени да предадат целия си опит, който са придобили.
Петък
Близостта с човек, роден в петък, несъмнено ще се запомни дълго, в случай че не и цялостен живот. В леглото те са доста буйни, само че в това време учтиви любовници. Наред с това множеството хора родени в петък избират да преобладават, в сравнение с да се подчиняват.
Събота
Сексът с хората от този ден е същинска приказност. Нощ с тях е сравнима с дълго чакания уикенд, след тежка работна седмица. Не са привикнали да вършат секс сами, обичат дългите целувки и масаж. Времето, прекарано с представител на тази дата, лети толкоз бързо, колкото самата събота. Наслаждавайте се на всяка минута дружно.
Неделя
Неделните хора са консервативни в интимните въпроси. За да влязат в близки връзки с нов сътрудник, първо би трябвало да го опознаят добре. В противоположен случай ще бъдат затворени и сексът няма да донесе наслаждение и на двамата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР