Астролозите смятат, че някои зодии не могат да се разбират

...
Астролозите смятат, че някои зодии не могат да се разбират
Коментари Харесай

Зодиите, които не могат да живеят заедно

Астролозите считат, че някои зодии не могат да се схващат с други. Всъщност измежду 12-те представители на кръга има освен знаци, които са близки по дух, само че и цялостни противоположности.

Какво би трябвало да извършите, в случай че се окаже, че вашите сътрудници са в този лист с несъвместими двойки? Ще бъде мъчно, съгласно звездни специалисти, тъй като през цялата връзка ще наподобява, че и двете зодии са родени за спорове и неразбирателства, смятат експерти от Rsute.ru.

Овен и Телец

И двете зодии мъчно се схващат между тях, тъй като първите са извънредно енергични и постоянно подготвени за завършения, в това число такива, свързани с риск. Освен това Овните са извънредно избухливи и постоянно не следват думите си.

Телецът, в противен случай, наподобяват на огнения знак като прекомерно мудни и скучни персони. Земната зодия в действителност е спокойна и обича комфорта, избира да не поема опасности, а да си стои вкъщи. Те се нервират от импулсивността на Овена. Двойката ще бъде изправена пред непрекъснати кавги и най-вероятно няма да могат да се трансформират и да се схващат.

Козирог и Риби

Земните и водните знаци са доста разнообразни. Приземените и прагматични Козирози гледат отвисоко на мечтателните и вкопани в облаците Риби. Когато Козирозите желаят съответни резултати, Рибите избират да мислят, че ще се оправят без старания и постоянно се отхвърлят от задачата.

Нито единият, нито другият знак могат да одобряват и схващат концепциите на другия. В последна сметка за Рибите Козирозите са извънредно скучни и твърди, в случай че не и жестоки хора. С течение на времето те ще се научат да се обичат и схващат, само че най-вероятно задачите им в живота ще бъдат прекомерно разнообразни.

Водолей и Близнаци

И двата знака принадлежат към въздушния детайл и, както наподобява, могат да бъдат идеална двойка. Това обаче е допустимо единствено първоначално, при започване на запознанството. Единственото, което ги сплотява, ще бъде общителността.

Но когато Близнаците се радват на внимание, Водолеите ще желаят самотност, тъй като такива интервали попълнят запасите им от хрумвания и възвръщат силата. В резултат на това при тясна връзка разбирането може да завърши. Освен това Водолеят ще се нервира от непрекъснатите промени в настроението и мързела на Близнаците.

Лъв и Дева

Емоционалните Лъвове и прагматичните и даже малко студени Деви са различен образец, в който противоположностите се отблъскват.

Гледащите на открито, екстровертни Лъвове обичат да им се възхищават. Девите, в противен случай, постоянно са самовглъбени и са извънредно внимателни към признаци на внимание от страна на другите.

Затова Лъвовете ще смятат Девите за тъжни и студени сътрудници, които са скъперници на похвали и не правят оценка огнения знак толкоз, колкото заслужава. А Девата ще се подразни от егоизма на Лъва, който няма да пропусне шанса да похвали околните си. Диагнозата на астролозите: спорове и взаимно неодобрение.

Стрелец и Рак

На тази двойка ще й е мъчно през цялото време, тъй като се движат в разнообразни направления в живота си. Стрелецът е постоянно напред и на открито, Ракът избира да направи една крачка напред и две обратно и по-късно да се скрие в къщата.

Стрелците избират приятелите пред фамилията, Раците са жители на дома, а фамилията е центърът на тяхната галактика. Едните избират темпото, другите комфорта и даже е необичайно по какъв начин могат да се харесат. Присъдата на астролозите: недоумение и отчаяние в връзките.

Везни и Скорпион

Тази двойка е построена върху взаимно отбиване и привличане един към различен. С тях всичко се случва както в поговорката: дружно е скучно, настрана е тъжно. Везните, които постоянно се стремят към баланс и естетика, мъчно понасят холеричния характер на Скорпионите, чието въодушевление се трансформира като времето на морето.

Скорпионите с цялата си пристрастеност желаят дълбоки връзки с колегата си, само че Везните избират да не се сливат изцяло с колегата си. Те също по този начин са известни с известна независимост в сантименталните усеща, а Скорпионите са надълбоко ревностни.

Всичко дружно трансформират взаимния им живот в поредност от кавги. Такива връзки могат да се смятат за токсични, споделят астролозите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР