Астролозите са категорични, че сред 12-те зодии има пет, които

...
Астролозите са категорични, че сред 12-те зодии има пет, които
Коментари Харесай

5 зодиакални знака, които имат таланта да влияят на хората

Астролозите са безапелационни, че измежду 12-те зодии има пет, които обичат да играят психически игри с другите. Те вършат това, с цел да употребяват хората за персонален прогрес в живота, за победа или с цел да държат всичко под внимателен надзор.

 

Петте зодии, които чудесно си служат с психически трикове, за които ще ви разкажем, изпитват същинско наслаждение да въздействат върху живота на другите хора. Опитвайки се да реализират задачата си, те са в положение да прекрачат най-близките си, единствено и единствено обстановката да се обърне в тяхна изгода.

 

Кой може да се назова гуру на логиката на психиката? Когато работите с такива хора, би трябвало да бъдете изключително деликатни!

 

Скорпион

Що се отнася до умствените игри, Скорпионите са безспорни крале в това отношение и всичко, което вършат, вършат умишлено и целеустремено. Те са енергични хора, които постоянно знаят по какъв начин да постъпят по-нататък и непрестанно създават нови тактики и проекти, с цел да улеснят и ускорят постигането на задачите си.

Скорпионите са доста манипулативни и няма да се поколебаят да употребяват никого в обкръжението си, с цел да реализиран това, което са си сложили за цел.

 

Телец

Телецът употребява другите хора не за прогрес в личния си живот, а с цел да разбере кой е до тях и какви са желанията им. Преди да беседва с човек, Телецът ще изследва по какъв начин се демонстрира в разнообразни обстановки, с цел да реши по какъв начин и с какво би могъл този човек да му бъде потребен.

 

Лъв

Подобно на Скорпионите, Лъвовете също играят психо- игри, ловко експлоатират хората към себе си, с цел да реализиран задачите си. Те ще ви се обадят, когато имат потребност от вас и ще ви накарат да си свършите работата.

Ако ви се коства, че мигновено ще се досетите за желанията на Лъвовете, не се ласкайте. Представителите на тази зодия са толкоз умни и положителни в операциите, че до момента в който действително вършите тяхната работа, ще сте уверени, че го вършиме на първо място за себе си. Осъзнаването и възмездието ще дойдат по-късно.

 

Дева

Девите са умни и благоразумни хора. Те непрекъснато играят психически игри, с цел да преминат към идващото равнище на цялостната си житейска тактика, без значение дали става дума за бизнес или персонален живот. Девите, сходно на Лъвовете, знаят по какъв начин да накарат другите да работят за реализиране на задачите си.

 

Овен

Овните имат огнена персона, цялостни са със самочувствие и подхождат към живота с възторг. Манипулирането на други хора е тип занимание за тях, което владеят до съвършенство. Най-интересното е, че множеството хора даже не виждат момента, в който попадат на стръвта на Овен.

Овните доста обичат да печелят и най-често го вършат по не напълно почтен метод, като играят психически игри против съперниците си и потискат волята им.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР