Астролозите предупреждават, че седмицата ще бъде трудна и емоционална. И

...
Астролозите предупреждават, че седмицата ще бъде трудна и емоционална. И
Коментари Харесай

3 зодии ще жънат успехи напук на ретроградния Меркурий

Астролозите предизвестяват, че седмицата ще бъде сложна и прочувствена. И всичко това заради ретроградния Меркурий, който ще продължи чак до 25 април. 

За страдание, въздействието му ще се отрази на всички представители на зодиакалния кръг.

Надежда обаче има, споделят експертите, само че тя е единствено за три зодии. Те ще успеят да излъгват капризния назадничав Меркурий и даже да го привлекат на своя страна. 

Късметлиите ще избегнат приятностите и няма да се сблъскат с жестоките уроци на Съдбата.

Ето под кои зодиакални знаци са родени щастливците:  

Овен

По-добре е представителите на този знак да не губят време. Докато другите представители на Зодиака претърпяват разтърсвания поради обръщането на Меркурий, Овните са подготвени да реалокират планини и да излязат спечелили от всяка обстановка.

Скорпион

Хората от тази зодия се отличават със своята увереност и в първите дни на април никой няма да може да спре натиска им.

От една страна, те ще могат да се възползват на най-много от работния си пламък, само че, от друга, Скорпионите рискуват да прегорят в процеса и да изпаднат в меланхолия.

За да не пропуснат положителните вероятности, би трябвало деликатно да възнамеряват времето си и да не не помнят да се пренасочат към други действия.

Водолей

Нови благоприятни условия чакат представителите на този знак. Въпреки че седмицата стартира с назадничав Меркурий, без никакви терзания могат да се пробват в нещо ново.  

Вярно е, че не би трябвало да очакват големи изгоди незабавно. Първо би трябвало да се потопят в процеса, да задоволят интереса си и чак по-късно да стартират да мислят за премията.

Ако сте изправени пред избор, е по-добре да не взимате съдбоносни решения. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР