Астролозите отговарят: Кога ще приключи войната в Украйна и ще

...
Астролозите отговарят: Кога ще приключи войната в Украйна и ще
Коментари Харесай

Астролозите отговарят: Кога ще приключи войната в Украйна и ще нанесе ли Путин ядрен удар

Астролозите дават отговор: Кога ще завърши войната в Украйна и ще нанесе ли Путин нуклеарен удар. Според прогнозите на Алексей Кириченко дейната фаза на войната скоро ще завърши.

Още тази година дейната фаза на войната може да завърши, дали това ще бъде предшествано от огромно нахлуване на руснаците и дали Путин ще реши да нанесе нуклеарен удар по Украйна – за това приказва астрологът Алексей Кириченко в коментар на ТСН. ua.

Алексей Кириченко, въз основа на своите астрологични проучвания, разяснява новината за вероятното нахлуване на нашествениците по следния метод:

„ Това, което се приказва за далечното бъдеще, започвайки от 20 март до 25 април, най-вероятно няма да се сбъдне в назадничав Меркурий, което значи, че не отива в бъдещето, а остава в предишното. Пример: последният път, когато Меркурий беше назадничав през декември, доста оживено се обсъждаше законопроектът за мобилизацията, само че той не беше признат. Ако го създадат, ще се има обилни промени. Това е безусловно същата офанзивна скица, за която приказват в този момент. Ситуацията ще се промени. “

Към това астрологът прибавя следното:

„ В началото на войната Юпитер беше в Овен, тъй че бързо завзеха територии и бързо ги освободиха. След това от юни 2023 година, май 2024 година, Юпитер, което значи разширение, е в Телец, както освобождението, по този начин и улавянето се случват доста постепенно. “

Освен това Алексей Кириченко отбелязва:

„ Преди една година споделих, че украинците няма да настъпят към Азовско море, а руснаците също не могат да настъпят бързо. Този знак значи „ близо “. Тоест, в случай че приказваме за някакво уголемение, то няма да е предопределено за дълги дистанции, а за близки, локални.

Ще нанесе ли армията на Путин нуклеарен удар по Украйна?

„ Това е доста елементарен въпрос, с убеденост мога да отговоря, че не. “ От време на време нуклеарното заплашване нарастваше. Почти постоянно, когато се случваше това (сплашване – бел. ред.), се наблягаше позицията на планетата Плутон. Именно това е обвързвано с тематиката за атома и нуклеарните удари. Сега, започвайки от пролетта, не се показва. Мисля, че даже няма да се уплашат от това “, споделя астрологът.

Кога ще свърши войната

Алексей Кириченко дава отговор на въпроса, който вълнува всички украинци, като посочва съответни месеци.

„ Според моите прогнози, интензивността на затихването на войната е огромна и тя набира мощ от тази пролет. Няма проекти за разширение на войната до лятото на 2025 година, до момента в който планетите са в знака Риби, доста процеси ще се случват гладко. Най-вероятно ще намалее военната ескалация, най-вероятно ще бъде реализирано съглашение да не се бомбардират градовете, да не се правят офанзиви, аз нарекох това края на горещата фаза войната и началото на статичната фаза, само че ще има някои съглашения, които ще значат известна деескалация през май, тезата е, че не предсказвам офанзиви през лятото ”, споделя астрологът.

По-рано беше обявено, че астрологът Влад Рос назова годината, в която войната завърши.

Астрологията, тарологията, нумерологията, гадаенето, предсказанието, молфарството, екстрасензориката не са науки и предсказанията не постоянно се сбъдват на 100%. Информацията много постоянно е от занимателен темперамент, тъй че не би трябвало да се приема на съществено, а единствено като възможност от събития, чиито създател може да стане всеки човек, в случай че има силата и вдъхновението да промени живота си към по-добро.

 

Източник – TCH/Превод:SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР