Астролозите направиха класация на най-надеждните мъжки зодии. Дамите, които имат

...
Астролозите направиха класация на най-надеждните мъжки зодии. Дамите, които имат
Коментари Харесай

Изберете си партньор от тези зодии и няма да сгрешите

Астролозите направиха ранглиста на най-надеждните мъжки зодии. Дамите, които имат връзка с представители на тези знаци, са същински щастливки.
Скорпион
Мъжете Скорпиони са извънредно харизматични и очарователни. Освен това те са доста по-умни, в сравнение с наподобяват и съумяват да стимулират своята сродна душа.
Близнаци
Представителите на този знак са същински джентълмени и несъмнено няма да сгрешите, в случай че се влюбите в Близнаци. Те знаят по какъв начин да създадат дамата до себе си същински щастлива. Можете да разчитате на мъжа Близнаци, тъй като той в никакъв случай няма да съобщи вашето доверие. Той извършва обещанията си и ще направи всичко допустимо да не ви разочарова.
Везни
Вие сте невероятна късметлийка, в случай че имате връзка с мъж Везни. Представителите на този знак са доста деликатни, не обичат споровете и постоянно се преценяват с възприятията на обичаната си.
Ако имате връзка с мъж Везни, би трябвало да сте наясно, че той ще направи всичко допустимо, с цел да подсигурява, че в връзките ви царува естетика.
Овен
Връзката с Овен първоначално може да ви изплаши, тъй като той е доста мощна персона, която обича да господства. Но в случай че му дадете късмет, няма да съжалявате.
Обвързвайки се с Овен, самочувствието ви ще се увеличи доста.
Рак
Ако цените добротата в мъжа, няма да намерите по-добър вид от Рака. Представителите на този знак имат доста благо сърце и постоянно желаят на хората към тях единствено най-хубавото. Раците са безкористни, великодушни, деликатни и любящи мъже. Те глезят обичаната си жена, тъй че бъдете готови за това.
Лъв
Страст - точно тази дума най-добре разказва Лъва. Понякога той може да бъде толкоз буен и даже да ви уплаши. Но нямате мотив за терзание. Лъвът желае единствено най-хубавото за вас и желанията му  са чисти. 
Водолей
Мъжете Водолей са комплицирани същества. Те са занимателни и остроумни, само че не всеки може да разбере хумора им. Ако желаете себе си екстравагантен и непредсказуем мъж, тогава Водолеят несъмнено ще ви подхожда.
Стрелец
Мъжът Стрелец евентуално е най-пасивният човек, който в миналото сте срещали. Връзката ви ще се развива доста постепенно заради неговата колебливост.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР