Астрологията ни дава представа за това кои сме ние, кои

...
Астрологията ни дава представа за това кои сме ние, кои
Коментари Харесай

Изненадите на астрологията: Възможно ли е да се промени зодията ни с годините?

Астрологията ни дава визия за това кои сме ние, кои са мощните ни и слабите ни страни, към какво би трябвало да се стремим и какво да заобикаляме, по какъв начин да развием гениите си и по какъв начин да извечем оптималната изгода от качествата си. Какво се случва обаче, когато планетите и звездите ни поднесат някои изненади? Оказва се, че в астрологията няма нищо несъмнено и е допустимо да се случат размествания и промени с времето.

Вероятно доста от вас ще бъдат шокирани и напряко недоволни, само че ще ви изненадаме със следната информация - изцяло е допустимо зодиакалният ви знак да се промени с годините. Преди да побързате да отхвърлите тази теза, научете какво е обяснението на астроложката Джоржия Никълс. Колкото и да е шикиращо, то звучи изцяло разумно.
 Пролетен хороскоп 2024: Време е за обновеление и баланс  Пролетен хороскоп 2024: Време е за обновеление и баланс  Пролетен хороскоп 2024: Време е за обновеление и баланс  Пролетен хороскоп 2024: Време е за обновеление и баланс
" Вярно е, че с напредването на възрастта нашият безоблачен знак се измества с един градус на година. Следователно, в случай че сте родени при започване на вашия знак (например към 21-во или 22-ро число на месеца), по-късно почти към 30-годишна възраст, вие преминавате в следващия знак - за идващите 30 години ", обяснява Никълс.

" Ако сте родени в края на вашия знак, 17-ти или 18-ти от месеца, ще станете идващият знак, когато сте единствено на две или три години " , казва също астроложката.

Какво значи това? Като за начало не се губи смисъла на вашият безоблачен знак в живота ви. Той е като ваша визитна картичка или фотография от момента, в който сте се родили. Възможно е обаче да придобиете качества от предходния или идващ зодиакален знак с напредването на възрастта ви.

Обърнете внимание също, че вашата натална карта е доста по-сложна - имате доста знаци в себе си съгласно това къде са били планетите по време на вашето раждане и евентуално наподобявате повече на вашия асцендент, в сравнение с вашия безоблачен знак (което зависи от времето на деня, в което сте родени и къде.)
 Хороскоп съгласно деня от седмицата, в който сте родени  Хороскоп съгласно деня от седмицата, в който сте родени  Хороскоп съгласно деня от седмицата, в който сте родени  Хороскоп съгласно деня от седмицата, в който сте родени
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР