Астрологична прогноза за целия свят за 2023 година. По думите

...
Астрологична прогноза за целия свят за 2023 година. По думите
Коментари Харесай

Астрологична прогноза за целия свят за 2023 година

Астрологична прогноза за целия свят за 2023 година. По думите на разногласния публицист Хари Крюс, от време на време „ оцеляването е задоволителен успех “. И в случай че четете това значи сте оживели. 2022 беше доста предизвикателна година. 2023 година също няма да е доста друга. Но настроението тук е гражданска война и сериозна смяна. И най-после може да се каже, че всички катаклизми ще бъдат за наша последна изгода и в услуга на човечеството като цяло.

Ние сме на пропастта, като единственият излаз е просто да преминем и през това. Подпомагането и насърчаването на тази сила е фактът, че не една, а три външни планети, Сатурн, Юпитер и Плутон, сменят знаците тази година. Ефектите от тези придвижвания ще бъдат тематично усетени на персонално равнище и в по-голям, световен мащаб. Ветровете на смяната духат и перата на всички са подготвени за разрошване. Вижте повече какво са ни подготвили звездите и какво да чакаме през 2023 година.

Преминаването на Плутон във Водолей

Може би най-значимата астрологична смяна, която се случва тази година, е, че Плутон, планетата на гибелта и прераждането, ще се реалокира в революционен Водолей за първи път от 225 години. Последният път, когато тази смъртоносна планета-джудже пое водата, носеща света, се промени окончателно по няколко сериозни метода. Една част от събитията бяха Френската гражданска война, Американската война за самостоятелност, възхода на класическата музика и развиването на първата доктрина за черните дупки.

Плутон се реалокира във Водолей на 23 март 2023 година, макар че ще го играе назадничав с включен и изключен Козирог. Най-накрая ще се откри за своето непрестанно престояване от две десетилетие на 21 януари 2024 година Водолеят е синоним на гражданска война, гражданска смяна и нашите отговорности като хора и като цяло на човечеството.

Плутон ръководи цикли от начало и край. В този случай всички знаци сочат към началото на нова ера на власт, която се държи, а не се ръководи от колектива. Плутон самичък по себе си е тип сърп, който отстранява това, което гние или лимитира. Това е бързото редуциране, направено в полза на нов напредък.

Най-добрият и единствен метод да се възползвате е непринудено да пожертвате остарялото. И да се предадем на вярата, че това, което ни следва, е по-добро от преди. Вълнуващо е, ужасяващо е и е тъкмо в точния момент.

Преминаването на Сатурн в Риби – астрологична прогноза за целия свят за 2023 година

Планетата Сатурн, свързвана с гръцкия господ Кронос, баща на Зевс, ще остави прочувствено недосегаем, само че доброжелателен Водолей (Риби) на 7 март 2023 година, където ще остане до февруари 2026 година Сатурн придава форма и сериозен взор към области от живота, ръководени от знака, през който се движи. По отношение на Сатурн в Риби, блясъкът е ориентиран към духовността, бягството, технологията и груповото подсъзнание.

Риби е поетът на зодиака, само че не всичко е пипкаво. Не, това също е симптом на нихилиста. Като подобен, този пренос слага под въпрос връзката ни с трезвеността и бягството, избягването и отчетността. Потърсете равносметка в връзките ни с технологиите и онлайн идентичностите.

Ако сте родени със Сатурн в Риби, вие сте подготвени за вашето първо, второ или трето завръщане на Сатурн. Бъдете смели, Сатурн не е проклинание, а по-скоро проводник на силата, която не знаехме, че притежаваме. И формата, която в никакъв случай не сме си представяли, че можем да приемем.

Юпитер потъва в пасищата на Телец

На 16 май Юпитер, нашето най-щастливо, най-голямо и най-яркото величие, напуща огнената яма на Овен и се реалокира в развратните пасища на Телец. Ако Овенът е в съревнование за скорост, с цел да бъде първи или да пролее първа кръв, Телецът е невъзмутим да получи последното си и да бъде превозен на позлатена каляска.

По същия метод този пренос е покана да забавите пословичното придвижване и да инвестирате в осезаеми и материални способи, които поддържат тялото и портфейла ви. Юпитер желае да изпълни чашата ни, а Телецът е двоен пестник.

Можем да поканим и насърчим преимуществата на Юпитер в Телец, като се грижим добре за себе си и финансовото ни бъдеще. Инвестирайте в неща, които ви карат да се чувствате несметно обичани, надълбоко декадентски и изцяло сигурни.

Предсказания на Никола Тесла за бъдещето, които се сбъднаха

И най-после на тематиката астрологична прогноза за целия свят за 2023 година, най-големите тематики, които въздействат на живота на всяка зодия през 2023 година:

  • Овен: Независимост, триумф, самостоятелен напредък
  • Телец: Ресурси, финанси, полезности
  • Близнаци: Кариера, професионално развиване, завещание
  • Рак: Пътуване, премеждие, философска агресия
  • Лъв: Възможности, експозиция, известност
  • Дева: Партньорства, подравняване, съдействие
  • Везни: Растеж, промяна, изобретение
  • Скорпион: Романтика, самопризнание, креативност
  • Стрелец: Изцеление, пробиви, възобновяване
  • Козирог: Структура, непоклатимост, заземеност
  • Водолей: Революция, автономност, напредък
  • Риби: Дисциплина, зрялост, разцвет


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР