Астрологът Влад Росс пророкува, че сега Москва подготвя атаки срещу

...
Астрологът Влад Росс пророкува, че сега Москва подготвя атаки срещу
Коментари Харесай

Астролог: Русия се готви да нападне още три страни

Астрологът Влад Росс пророкува, че в този момент Москва приготвя офанзиви против редица други страни. Според него нови жертви на съветската експанзия ще бъдат Балтийските страни, а първата от тях ще бъде Латвия.

Причината, както споделя астрологът, е да се попречи на Запада да дава военна и финансова помощ на Украйна, написа УНИАН.

„ Ексцентричната Московия в действителност желае да нападна Балтийските страни, на първо място Латвия, с цел да потвърди по този метод, че НАТО няма да отбрани тази страна, ще се изплаши, което ще докара до намаляване на Алианса. Такива проекти към този момент се приготвят в Кремъл, а Русия може да стартира реализацията им още през есента, когато Байдън към този момент няма да бъде президент на Съединените щати, а новият американски държавен глава още няма да е встъпил в служба “,

разкрива Рос в канала на „ Glavred “ в YouTube, представен от Фактор. Той прибавя, че Русия най-вероятно няма да може да направи това напролет или лятото на 2024 година Но пък през ноември-декември диктаторът Путин може да извърши напълно своя проект като „ превземе “ Рига, Талин и Вилнюс.

Рос също отбелязва, че Русия може да „ превземе “ Латвия и Естония единствено за броени дни.

Въпреки това, има и положителен миг, уточнява  Рос. Според него украинските въоръжени сили действително могат да провалят проектите на Русия, с което ще спасят балтийските страни от възможна война.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР