Астрологът Филип Филипов призова службите за сигурност както в България,

...
Астрологът Филип Филипов призова службите за сигурност както в България,
Коментари Харесай

Астролог стъписа с опасна прогноза за средата на месеца: вещае атентати, конфликти, агресия

Астрологът Филип Филипов прикани службите за сигурност както в България, по този начин и в цяла Европа и Съединени американски щати, да покачат до оптималната степен бдителността си поради съответствува на Венера, Марс и Плутон в средата на февруари. В месечната си прогноза за събитията, които е доста евентуално да се случат в околните дни, той сподели, че комбинацията от трите планети е доста рискова.

Известният астролог, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт, сподели звездна карта за 16.02.2024 година и посочи, че от 8 февруари до края на месеца ще текат рискови процеси.

" В интервала 3-5.02 действаха две мощни позитивни триъгълни конфигурации и една трапецовидна негативна. Първата позитивна фигура приказва, че посредством духовна работа могат да се смекчат комплицираните процеси, които се задават през месец февруари. Става въпрос, че протичащият троен съвпад Меркурий-Марс-Плутон е нещо като предизвестие за идващия различен троен съвпад, при който на мястото на Меркурий е Венера ", написа той във Facebook.

" Този предупреждаващ съвпад приказва за вероятни рискове при пътувания, потребление на техника или някакви престъпни обстановки и защото Луната и Нептун мощно хармонизират това въздействие, човек може да го преодолее посредством молитва, духовна отбрана и визуализация на позитивните процеси ", прибавя той.

" От друга страна втората позитивна настройка употребява опозицията на Луната и Уран още веднъж да хармонизира предупреждаващия троен съвпад. Това значи, че е допустимо внезапна интервенция на Духовния свят посредством видимо инцидентни събития, които може да са дребни проблеми, посредством които нашите Ангели-хранители да ни предпазят от редица по-сложни и по-опасни проблеми ", изяснява астрологът.

" В интервала до 5.02 доминираше негативната трапецовидна фигура сред Марс, Сатурн, Ерида и Луната. Тя приказва за сериозна заплаха от разрушителни, нараняващи, проблематични събития, които са преднамерено проведени за да основават премеждия и усложнения. Тази настройка демонстрира кармическа заплаха от спорове, експанзия и безразсъдно държание ", предизвестява той.

" След двете конфигурации имаме затъмнение на Нептун от Луната и към края на месеца ще сме под въздействие на още един троен съвпад сред Слънцето, Меркурий и Сатурн. Наблюдаваме голяма централизация на астрална сила, която е относително рядка и ще предизвика цялостен набор от международни събития ", сподели Филипов във видеозапис, оповестен във Facebook.

" Човешки човеци са като живи кафези в един световен организъм – цялата планета Земя и всеки от нас има свое галактическо ДНК, а хороскопът дава информация защо сме пристигнали на тази земя ", прибавя той.

" Случва се едно доста мощно въздействие от съответствува на Венера с Марс. Миналият път, когато се осъществя по този метод, предизвика началото на войната в Украйна. Направих прогноза 2-3 месеца преди събитията да стартират. Обясних какво следва и споделих и за жалост обстановката се осъществя ", посочи астрологът.

" Сега по същия метод, само че в средата на февруари имаме доста по-мощно въздействие. Освен Венера и Марс в комбинацията взе участие и Плутон. Струпването им в 11-ия безоблачен бранш загатва за доста трагични събития. Миналият път, когато Венера и Марс изгряваха на източния небосвод, стартира войната в Украйна. Плутон обаче е доста интензивна и комплицирана планета. Затова процесите стават доста по-опасни ", предизвести той.

" Венера е още веднъж като Зорница, която в такава позиция се назовава Атина Палада – богиня на войната и мъдростта, а по този начин също и на духовната хубост и на висшите форми на човешките взаимоотношения. Това е планетата, която движи и основава редица идеологически стълкновения сред хората и това не може да го пренебрегнем ", съобщи варненският астролог и физик.

" Втората планета – Марс е на войната, експанзията, волята, налагането й в някаква посока. За страдание обаче имаме намесата и на Плутон, която приказва за някакви световни процеси. Тази планета ръководи атомните оръжия, дълбините на Земята, нефтените кладенци. Държавите, които са под нейно владичество, са свързани с петрол. Такива са тези в Персийския залив ", изясни той.

" Плутон се свързва нормално със стихийни бедствия, трусове, с огромни инциденти на човечеството и със комплицирани трансформационни процеси, както и с алхимията на духовния свят. Тази планета е създавала доста съществени военни спорове или реализация на могъщи оръжия ", посочи Филипов.

" Имаме спор сред Съединени американски щати, Англия и Йемен, като става въпрос и за Иран. Това е прекомерно евентуален сюжет ", предвижда той.

" Съвпадът на Венера, Марс и Плутон е сигнал, че ще има терористични офанзиви против младежи. Ще станем очевидци на боен спор, който ще визира цялата планета или доста сериозна част от страни. Налице са рискове от потребление на нуклеарни оръжия, както и за огромни естествени бедствия ", сподели астрологът.

" Най-вероятният сюжет е разпалване на спор сред Съединени американски щати, Англия и Йемен или във войната в Газа да се включат и други страни ", добави той.

" Заради това, че трите планети са в опашката на Стрелецът, са вероятни злокобни полови закононарушения като това с Дебора ", съобщи Филип Филипов.

" Елитът, който си е сложил за цел да понижи популацията, желае да управлява питателните източници и да направи по този начин, че хората да имат по-малко храна, с цел да се внесе друга форма на боязън в околните години. Затова всеобщо се блокират аграрни запаси в страните от Западна Европа ", изясни той.

" Освен това тези марксисти и неолиберали в Европейския парламент, в Съединени американски щати и в Канада довеждат до усърдно ориентиране на трендовете в такава посока, че или да се понижи производството на храна, или тя да стане неестествена – колкото си може по-отровна ", съобщи астрологът.

Протестът на земеделците в Европа ще ескалира заради това, че предстоят доста мощни съвпади, сподели още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР