Астор ни напусна на 78-годишна възраст! На 78 години почина великият

...
Астор ни напусна на 78-годишна възраст!
На 78 години почина великият
Коментари Харесай

Тъжна вест: Почина великият илюзионист Астор!

Астор ни напусна на 78-годишна възраст!
На 78 години умря великият илюзионист Астор. Тъжната новина бе оповестена преди минути като за кончината му удостовери един от околните му другари Игор Марковски. Към момента не е ясна точната причина за гибелта му, само че се знае, че от много време той е страдал от здравословни проблеми, които се обострили през последните няколко месеца.
 Антраник Шаварш Арабаджиян
Почина Астор!

Астор или Антраник Шаварш Арабаджиян, както е цялостното му име, е роден на 18 ноември 43-та година в град Шумен. Той е най-прочутият българин в региона, в която става прочут, а номерът му с махането на личната му глава, съумя да покори целия свят.

Астор е и единственият българин, получил Златния Оскар от Международното приятелство на маговете през далечната 81-ва година. Показвал е гения си по всички континенти и бе приет на всички места още по времето на социализма.

Казвал е, че баба му е тази, която първа му е посочила фокуси и го е запалила по тайните на магията. А е бил едвам на 12 годинки, когато за пръв път се изявява обществено като провежда цирк в кварталния парк и смайва присъстващите.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР