Астън Вила постигна трудна, но заслужена победа с 1:0 в

...
Астън Вила постигна трудна, но заслужена победа с 1:0 в
Коментари Харесай

Астън Вила се мъчи 94 минути, но би

Астън Вила реализира сложна, само че заслужена победа с 1:0 в семейството си на Жрински Мостар от Група Е в Лигата на конференциите. Единственото попадение в дуела падна в добавеното време и бе дело на Джон Макгин.

С този триумф хората на Унай Емери взеха първата си победа в шампионата за този сезон, само че в групата са последни, защото АЗ Алкмаар победи Легия Варшава и по този начин всички тимове имат по 3 точки в актива си.

Натискът на Астън Вила в дуела в Бирмингам бе осезателен, само че първото чисто голово състояние пристигна в 41-ата минута, когато Николо Дзаниоло получи топката във вратарското поле, само че Марко Марич избави удара на италианеца.

Десет минути след началото на второто полувреме Астън Вила получи дузпа за игра с ръка на Слободан Яковлевич в наказателното поле. След преразглеждане с ВАР обаче, решението на съдията се промени и 11-метров углавен удар нямаше.

Натискът на Вила даде резултат в 4-ата минута на добавеното време, когато Джон Макгин бе изтърван от отбраната на босненския отбор и с глава засече центриране на Мати Кеш, носейки триумфа на своя отбор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР