Астън Мартин официално съобщи вчера, че Ланс Строг ще пропусне

...
Астън Мартин официално съобщи вчера, че Ланс Строг ще пропусне
Коментари Харесай

Ланс Строл е с фрактура на китката?

Астън Мартин публично заяви през вчерашния ден, че Ланс Строг ще пропусне предсезонните проби в Бахрейн поради случай с велосипед по време на тренировки в Испания, само че от отбора на дадоха повече информация за рухването му.

Според непотвърдени данни, Строг е с фрактура на китката, само че от тима единствено обявиха, че той ще пропусне тестванията и се чака водачът да се възвърне бързо.

В испанските медии се появи информация, че Строл е бил забелязан да излиза от болница с шина на дясната ръка.

Предполага се, че вместо Строл на тестванията може да кара първенецът във Формула 2 Фелипе Другович, който е формалният тестпилот на Астън Мартин.
 Потенциалният заместител на Строл към този момент е в симулатора на Астън Мартин Потенциалният заместител на Строл към този момент е в симулатора на Астън Мартин
Програмата на отбора за тридневните проби в Бахрейн обаче ще подскаже дали Строг ще се върне скоро или не. Ако Фернандо Алонсо кара самичък и извърши цялата стратегия на отбора, то най-вероятно Ланс ще се върне скоро на пистата, само че в случай че отборът употребява още един водач, то най-вероятно канадецът ще пропусне и първите стартове през сезона или най-малко надпреварата в Бахрейн при започване на март.
 Ланс Строл пропуща предсезонните проби във Формула 1 след рухване с колело Ланс Строл пропуща предсезонните проби във Формула 1 след рухване с колело
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР