Асоциацията на търговците на дребно на играчки разкри своите годишни

...
Асоциацията на търговците на дребно на играчки разкри своите годишни
Коментари Харесай

Кои играчки ще бъдат начело в списъците с подаръци тази Коледа?

Асоциацията на търговците на дребно на играчки разкри своите годишни топ 20 на DreamToys, със старите обичани Хари Потър, Лего Междузвездни войни, Костенурките нинджа и L.O.L Surprise! към момента претендират за места в листата.

Играчките варират в цените от £8,99 Squishmallows 7,5in плюшена играчка до Harry Potter Hogwarts Castle and Grounds за £149,99.

Изображение: Barbie POP Reveal (Pic: DreamToys)

Други скъпи варианти включват Beast Lab и MINTiD Dog-E, и двата за £89,99, и Hot Wheels City Ultimate Hauler за £94,99.

Списъкът е определен от група търговци на играчки и специалисти по играчки от дребни самостоятелни до огромни национални вериги, които ги избират въз основа на „ цената, която носят на времето за игра “.

Пол Ридър, ръководител на комисията за асортимент на DreamToys, сподели: „ Коледа е вълшебно време на годината, изключително за деца, и този лист дава на подаряващите влиятелен и самостоятелен взор върху това кои съгласно нас ще бъдат най-търсените играчки, с цел да оказват помощ при вземането на това значимо решение за покупка.

M&S се извинява и отдръпва коледната рекламна обява след разногласието за палестинското знаме

" От най-големите блокбъстъри на годината, въодушевени от технологиите кросоувъри и играчки, които предизвикват сензорното проучване до артикули, които основават любознание и очакване, тазгодишният лист е показване на това, което промишлеността за играчки в Обединеното кралство може да предложи.

„ Топ 20 ще бъдат доста търсени, тъй че в случай че фамилиите имат поради съответен артикул, моят съвет е да пазарувате по-рано, с цел да избегнете разочарованието. “

Мелиса Саймъндс, изпълнителен шеф за играчки в Обединеното кралство в инструмента за следене на данни Circana, сподели: „ С повече от £1 милиард, изразходвани за играчки всяка Коледа, празничният сезон остава най-важният време на годината в промишлеността за играчки. "

Изображение: Beast Lab (Pic: DreamToys)

Топ 10 играчки са:

• Barbie Pop Reveal, £26,99
• Beast Lab, £89,99
• Bitzee Interactive Pet, £32,99
• Cookeez Makery Oven Playset, £39,99
• Fingerlings Monkey, £17,99
• Fluffie Stuffiez Large Plush, £34,99
• Harry Potter Hogwarts Castle and Grounds, £149,99
• Hot Wheels City Ultimate Hauler, £94,99
• L.O.L. Изненада! Вълшебни листовки, £36,99
• Little Live Pets My Puppy's Home, £64,99

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР