Асистентът на спортно-техническия директор на Фрозиноне Ернесто Салвини - Александро

...
Асистентът на спортно-техническия директор на Фрозиноне Ернесто Салвини - Александро
Коментари Харесай

Шеф във Фрозиноне идва за Станислав Костов

Асистентът на спортно-техническия шеф на Фрозиноне Ернесто Салвини - Александро Фрара, е тръгнал през вчерашния ден за София, с цел да договаря за Станислав Костов, написа " Меридиан мач ".

Както е известно, " канарчетата " от Серия Б бяха подготвени да броят 200 000 евро за голмайстор №1 на елита за предишното състезание. От Левски обаче изрично са отказали това предложение. " Искат ни 700 000 евро от горната страна ", признаха тогава от управата на Фрозиноне, където преди време игра различен българин - Александър Тонев.

След като удариха на камък с привличането на Слави Костов, италианците се насочиха към Диего Фалчинели, само че и при него прехвърлянето наподобява неосъществим. Затова са решили, че до дъно ще се пробват за Костов. По тази причина у нас е решил да пристигна и Ернесто Салвини, който държи спортно-техническата власт в тима. Именно той разгласи преди 4 дни, че Костов има профил, който се харесва на управлението и треньора Александро Неста. Клубът обаче трябвало да събере пари, с цел да задоволи желанието на Левски. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР