Ъшър разсея интернет дискусиите за интимната си прегръдка с Алиша

...
Ъшър разсея интернет дискусиите за интимната си прегръдка с Алиша
Коментари Харесай

Лудост е какво мислят хората: Ъшър защити прегръдката си с Алиша Кийс на Супербоул

Ъшър разсея интернет полемиките за интимната си прегръдка с Алиша Кийс по време на дуета им в шоуто на полувремето на „ Супербоул “ 2024.

Някои фенове се подразниха от метода, по който Ъшър сграбчи изпълнителката на " Fallin' ", до момента в който двамата изпълняваха шлагера си от 2004 година " My Boo ".

Ъшър съобщи в радиопредаването " Breakfast Club ", че той и брачният партньор на Кийс, Swizz Beatz, са се забавлявали поради фурора, който е провокирала прегръдката.

" Абсолютно, смяхме се доста на това ", показа 45-годишният Ъшър.

" Лудост е какво мислят хората " , продължи той. " Всичко е въпрос на това по какъв начин представяш нещата, дребосъче, всичко е въпрос на обич. "

Ъшър разказа пламенния им дует като " развлечение поради ария, която аз и Алиша направихме преди доста години и я честваме поради наследството ѝ " . Той добави, че " не е имало желание да демонстрира пренебрежение " към никого.

Swizz Beatz, чието същинско име е Касем Дийн, също отвърна на рецензиите ден след „ Супербоул “.

" Всички вие не виждате тази невероятна рокля, покриваща целия стадион. Тази вечер осъществяването беше удивително с 2 невероятни колоса! " , написа той дружно със фотоси от осъществяването в Instagram.
               

45-годишният звукозаписен продуцент, който е женен за Кийс от 2010 година, приключи позитивното си обръщение с апел за неговата и на Кийс художествена галерия в Бруклинския музей, озаглавена " Гиганти ".

Кийс беше първият специфичен посетител, който се причисли към Ъшър на сцената на стадион " Алианц " в Лас Вегас. След нея се появи Джърмейн Дюпри, който означи 20-годишнината от издаването на албума на Ъшър " Confessions ". След това Лил Джон и Лудакрис се причислиха към Ъшър за осъществяване на всеобщия им шлагер " Yeah! ".

Този, който не се причисли към Ъшър на сцената, беше Джъстин Бийбър. Ъшър удостовери, че е отправил покана към изпълнителя на " Baby ", който я е отклонил, тъй като " не се е чувствал добре " .

Това сигурно беше паметен ден за Ъшър, който освен оглави влиятелното Halftime Show, само че и се ожени за дългогодишната си другарка. Двойката стартира да се среща през 2019 година

През идната година те посрещнаха щерка си, а през ноември 2021 година те посрещнаха и наследник.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР