Асеновград остана в четвъртък без кабелна телевизия и интернет заради

...
Асеновград остана в четвъртък без кабелна телевизия и интернет заради
Коментари Харесай

Асеновград остана без кабелна телевизия и интернет заради война между бивши съдружници

Асеновград остана в четвъртък без кабелна телевизия и интернет поради продължаващата война сред някогашните съдружници Красимир Кирев и Иван Гологанов. Вторият персонално срязал кабелите, доставящи услуги на клиентите на ТВ САТ КОМ, а за действието му към този момент са сезирани полицията и прокуратурата. Техниците на ТВ САТ КОМ работиха за възобновяване на сигнала в целия град под Асеновата цитадела до късно през нощта в петък, с цел да бъдат още на сутринта всички услуги на налични за клиентите.

От управлението на кабелния и интернет оператор оповестиха, че ще компенсират всички свои клиенти. Преди това в неделя от стартиралата още през 2010 година война сред Красимир Кирев и Иван Гологанов пострадаха и клиентите на DCC (Цифрова кабелна телевизия) в Пловдив, откакто съзнателно бе подпалена шахта с кабели наоколо до Сточна гара.

В момента двамата предприемачи водят и борба в Районния съд в Асеновград, като против Иван Гологанов са повдигнати обвинявания за закононарушение по член 202, ал.2, т.1 от Наказателния кодекс за заграбване на обща сума в размер на 396 000 лв., благосъстоятелност на „ Цифрова Кабелна Компания ” ООД, поверени му да ги пази и ръководи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР