Асен Василев смята, че приемането на хартиената бюлетина е равно

...
Асен Василев смята, че приемането на хартиената бюлетина е равно
Коментари Харесай

Гюров се обърквал като послуша Борисов няколко секунди, смята, че с всички е така

Асен Василев счита, че приемането на хартиената бюлетина е равно на кражба на вота на българите, с цел да се откраднат налозите им
ГЕРБ обърква обществото с неистини. С брифинги на Бойко Борисов, който опонира на депутатите си и на себе си. Това разгласи в изказване от името  на ПГ на „ Продължаваме промяната “ Андрей Гюров.

„ Дисонанса на водача на ГЕРБ обърква освен техните подопечни, само че и всеки, който го слуша повече от няколко секунди “, съобщи той.

„ Промяната “ още веднъж заплаши с улицата: „ Няма по какъв начин хората да не излязат на улицата, като не се вземат решение същинските проблеми “, закани се Гюров.

„ Това безвремие не може да продължава, когато другите ги е боязън, нас не ни е боязън. Само със 73 депутати сме подготвени да предложим държавно управление “, съобщи още той.

Андрей Гюров упрекна ГЕРБ, че няма да ни позволен в Шенген, поради което няма да ни вземат и в Еврозоната. Мотивът на Австрия обаче е, е че страната ни не охранява шенгенската граница към днешна дата.

Той упрекна останалите 167 депутати, че в случай че не ги поддържат, значи избират хартиената бюлетина пред историческия прогрес, който би постигнало тяхното държавно управление с втория мандат.

След изказването на „ смяната “, целящо отсрочване с още няколко минути на връщането на хартиената бюлетина, партията изиска и 15 минути отмора.

„ Да помислят още 15 минути дали желаят хартиена бюлетина, с цел да откраднат вота на българите, с цел да могат по-късно да крадат налозите на българите “, съобщи от трибуната Асен Василев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР