Асен Василев пита как можело избран от народа премиер да

...
Асен Василев пита как можело избран от народа премиер да
Коментари Харесай

Борисов поиска тест за наркотици за управляващите: Когато шмъркат и се бият, колят и квичат

Асен Василев пита по какъв начин можело определен от народа министър председател да бъде тричан от опозицията. Как си позволявате да говорите от трибуната на Народното събрание за нас?! Сега ви се връща - с вашите камъни по вашите глави. Това съобщи в Хасково някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Да ви пожелая един прекрасен ден и да пожелая да влезе някой да направи тест за опиати на ръководещите опозицията. Когато шмъркат и се бият, колят и квичат, тъй като има извънреден медиен комфорт, това все едно не съществува ", добави той по адрес на скандалното видео на министъра на културата Атанас Атанасов, което той пусна в петъчния ден.

Борисов разяснява и боевете, които се разиграват в Министерския съвет (МС) с анекдот:
" В Перник в една дискотека минали едни като нашите и гледат бият се и ги питат: " Извинете, това частен пердах ли е или и ние може да се включим ". Та по този начин - и ние от ГЕРБ питаме дали може да се включим в багра ".

Залата избухна в смях.

" Само в едно са по-добри от нас - кражбата! Крадат от всичко!

И се държат тъкмо като мутри ", добави някогашният министър председател.

" Вчера ръководещата коалиция в лицето на Тошко Йорданов в бТВ персонално го слушах, тъй като чаках Томислав да виждам да ми достави наслада на душата. Вчера благополучен петък - през целия ден гледах Тошко Йорданов и Томислав Дончев. Тошко Йорданов сподели, че министър председателят убеждава Европейска комисия, че юни ще вдигнем ветото през РСМ ", сподели той.

" Сутринта Радев избухна: " Защо правихме КСНС – там не се ли обединихме всички партии в контракта за добросъседство ". Това го споделя той, не го споделям аз ", добави Борисов.

" Накрая пристигна офертата за Каримански - или се откажи, или отивай на гурбет и освободи място на Гюров. Аз и Гюров го гледах, който сподели за ръководителя на Българска народна банка Митко Радев – извънреден човек, който доста мъчно намерихме и доведохме в България, че видите ли той бил отговорен, че не направлявал носенето на чували ", сподели той.

" Гледам и за бежанците - безпорядък. Всичко катастрофира и няма оправяне. Ще вземат милиарди, скъпи българи, или ще ви оставят на някого да ви оправя и да ви изпъва каиша. Но това няма да сме ние. Или незабавно, или Радев да си носи отговорност ", посочи Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР