Асен Василев излъга вчера, че имаме връзки с Радев. Днес

...
Асен Василев излъга вчера, че имаме връзки с Радев. Днес
Коментари Харесай

Борисов: ПП разочароваха първо нас, после всички останали

Асен Василев излъга през вчерашния ден, че имаме връзки с Радев. Днес събрахме Изпълнителната комисия на ГЕРБ, с цел да разясняваме тази неистина.

Вчера беше казана една неистина. Разбирам, че когато менторът, който ви е основал и ви е дал път в политиката като партии на смяната, макар че доста преди Радев първо ние създадохме Калина Константинова, Божанов също, Асен Василев беше министър по времето на Плевнелиев - доста хора сме взели участие и сме били излъгани. Няма да се включвам в квалификациите, не ни е и това задачата. Особено във време, когато проф. Габровски би трябвало да беседва за консенсус за сформиране на държавно управление.

Не мога да не отвръщам, когато една неистина се популяризира.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в изключително включване от централата на партията, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Със страдание споделям, че в една европейска страна институциите и водачите би трябвало да запазят звук по този начин, че да си приказват. С Радев не сме се виждали или говорили, не сме съгласували нито едно деяние. Една неистина за това се натрапва непрекъснато.

Не съм отговорен на партиите на смяната, че първо разочароваха нас. Ние първи разбрахме, че те нямат потенциал. След това се разочароваха Плевнелиев и Паси, които в опит да се видят с Политическа партия, Василев и Петков не одобриха поканата им. Вчера и президентът Радев се отхвърли от тях.

След президента Радев, техният главен съдружен сътрудник, Слави Трифонов, обществено се отхвърли от тях и ги упрекна в корупция.

След това другият им съдружен сътрудник, Корнелия Нинова, от парламентарната естрада ги назова " дилетанти ", и изясни по какъв начин са лъгали.

И даже в този момент опитите им да ни привързват към Изборен кодекс и хартиена бюлетина, които не са ни тематики, също е опит за операция. Ние ги победихме с техните машини и флашки, с техния министър.

Аз също съм уверен, че от ден на ден български жители схващат какви непоправими вреди са нанесли Политическа партия на страната. Като се стартира от нерезрвирането на потенциал за полутечен газ, а се облагодетелства частна компания. Сега има опити поради корупционните им покупко-продажби да ни обвързват отново с президента.

Питат ме дали са се прибирали фрагменти на ГЕРБ в ръководството. Например, Темелков /бившият началник на ТОЛ-управлението, бел. ред./- той в никакъв случай не е бил на управителна служба в ГЕРБ, бил е на доста далечно равнище, в никакъв случай не е взимал управнически решения.

Повече няма да поносим. Когато има неправда, ще се включваме да оборваме. Защото една неистина, в случай че я оставиме, ще стартира да броди из София, че ние с Радев, който ни е най-големият политически конкурент, имаме общо.

Шарлатани и мутри в ГЕРБ нямаме, добави Борисов. Имаме няколко дни да използваме единствения късмет за сформиране на постоянно държавно управление. Габровски ще води диалози, дано успокоим пристрастеностите и се опитаме да създадем държавно управление, прикани някогашният министър председател./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР