Асен Василев е изключително изгоден за Борисов и Пеевски, заяви

...
Асен Василев е изключително изгоден за Борисов и Пеевски, заяви
Коментари Харесай

Борисов се крие зад Асен: Горанов

" Асен Василев е извънредно преференциален за Борисов и Пеевски ”, съобщи някогашният финансов министър Владислав Горанов пред Българска национална телевизия. " Няма нещо, за което не им е угодил. Лошото е, че до момента в който им угажда, минават и неговите дивотии. Василев, целейки да е на власт непременно, позволява доста взаимни отстъпки, в случай че изобщо има някаква ценностна система в главата му във връзка с обществените финанси ", разяснява той.

Според него Василев първо е легитимирал Пеевски и Борисов, а второ им е дал всичко, което изискат. " Докато ги търпи, да не го заподозрат, че и той е отговорен за дивотиите, които се случват под тяхното ръководство, тъй като тогава има риск да ерозира партията, а тя е най-големият му актив. Ако се счупи ГЕРБ, на процедура целият политически капитал на Борисов ще бъде ерозиран ", сподели Горанов.

Той изрази подозрение, че без Борисов партията му може да оцелее. По думите му обаче " в ГЕРБ към този момент има доста политици със лично мнение, темперамент и лъчение ”.

А за Пеевски Горанов означи, че в профил наподобява, че " той отмъщава на всички, които се пробваха да го притиснат в ъгъла, да го стигматизират, да го създадат въплъщение на нещо неприятно ”.

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР