Асен Блатечки взе апартамента от Диляна Попова В него той живя

...
Асен Блатечки взе апартамента от Диляна Попова
В него той живя
Коментари Харесай

Мъжкар ли?Асен Блатечки отне апартамента от Диляна Попова

Асен Блатечки взе жилището от Диляна Попова

В него той живя с манекенката и общия им наследник Борил. Но след окончателната разлъка със синеоката хубавица, жилището остава за Асен Блатечки.

Просторният апартамент, на пъпа на София, е в размер на 120 квадрата. Той бе закупен от двамата с ипотечен заем.

Е, въпреки всичко артистът се оказа благородник. С днешна дата Блатечки погасява вноските по заема, настрана изплаща сумите, вложени от Диляна Попова в жилището.

В просторния апартамент Асен към този момент живее с новата си другарка Елеонора Янакиева. Дамата е работила 17 лета в наша водеща банка, а в този момент ръководи финансите на огромна компания, занимаваща се с произвеждане на растителни масла и слънчоглед. Червенокоската е на 43 и също има момченце от предходна връзка.

„ Любимецът на ветровете “ е вдлъбнат до уши в новата си, разкрил  пред другари си. В изявление в „ Преди обед “ артиста призна, че „ дамата до него не го е кротнала, само че пък го научила доста да я обича “.

Връзката му с Диляна Попова бе като в сапунен сериал. Любовта им пламва на снимачната площадка на „ Стъклен дом “.

По това време Блатечки е по отношение на режисьорката Катерина Горанова, от която има пораснала щерка. С Диляна ту се събират, ту се разделят, когато преди три години идва краят. Сега моделката също е щастлива с новата си връзка, ресторантьора Лъчезар Захариев. За който споделя, че „ едвам в този момент схванала по какъв начин може да обича един мъж “.

Инфо: Хотарена

Тагове: Асен Блатечки Диляна Попова Лъчезар Захариев Блатечки и Диляна Елеонора Янакиева апартамент Катерина Горанова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР