Асен Блатечки най-накрая отговори категорично на въпроса дали с Диляна

...
Асен Блатечки най-накрая отговори категорично на въпроса дали с Диляна
Коментари Харесай

Блатечки призна, че няма шанс да се събере с Диляна Попова

Асен Блатечки най-сетне отговори изрично на въпроса дали с Диляна Попова към момента са дружно и дали е заловен в невярност със скандални чатове.

Актьорът е безапелационен, че с Попова са разграничени от две години и няма изгледи да се съберат повече. И даже фактът, че имат наследник, който в този момент е в първи клас, не би могъл да ги събере още веднъж. Той декларира още пред " Уикенд ", че във времето двамата са се събирали и разделяли 3-4 пъти, само че от 2020 година насам краят на любовта им е финален, а сега са в отлични другарски връзки и си поделят безпроблемно грижите за Борил.

Раздялата му с Диляна не била предизвикана от невярност, а слуховете, че тя го зарязала поради скандални чатове с други дами, той дефинира като неуместни и повода към този момент да не са дружно е напълно друга. Блатечки отбелязва, че се схваща отлично и с първата си жена, от която има щерка. Порасналото момиче на артиста към този момент е студентка в Лондон, само че когато е в България, наложително се виждат. Асен не изключва и опцията в миналото да има и трети правоприемник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР