Артисти, устойчивост и корпоративна социална отговорностКак бизнесът и изкуството си

...
Артисти, устойчивост и корпоративна социална отговорностКак бизнесът и изкуството си
Коментари Харесай

Интерактивен онлайн семинар за творци

Артисти, резистентност и корпоративна обществена отговорност

Как бизнесът и изкуството си сътрудничат за екологично стабилно бъдеще

30 Ноември, сряда, 2022: 10.30-18:00ч (българско време)

Имаме удоволствието да обявим този онлайн семинар в границите на новаторския план „ EMPACT – Съпричастност и резистентност: Изкуството да мислиш като планина “, съфинансиран от стратегия „ Творческа Европа “ на Европейски Съюз (споразумение за безплатна помощ №: 101055903 – EMPACT – CREA -CULT-2021-COOP-2).

В този еднодневен семинар, проведен в четири сесии посредством Zoom:

ü   Ще изследваме ключови теоретични аспекти и успешни практики за екологична резистентност в изкуствата и взаимовръзките сред тактиките за корпоративна обществена отговорност (КСО) и изкуството.

ü  Ще подкрепим капацитета на актьори и културни оператори, илюстрирайки по какъв начин да свържат дейно работата си с корпоративни начинания.

ü  Ще обсъдим сполучливи практики по КСО от разнообразни страни, включително България, Кипър и Гърция.

ü  Ще анализираме възможностите, рисковете и бъдещите трендове и ще търсим дружно нови способи за съдействие сред корпоративния и артистичния свят за по-екологично стабилно бъдеще.

Семинарът се организира в партньорство между  и  и ще се организира на британски език.

Лектори/модератори на семинара са одобрени специалисти и експерти в региона на ръководството на изкуствата, устойчивостта и КСО: ,  и . В диалога ще се включат и представители на обществено виновни бизнес компании и организации от България.

Ако сте актьор, творец, мениджър в изкуствата, професионалист в региона на културата, откривател, преподавател, студент или представител на бизнес компания, интересуваща се от изкуства и просвета, присъединете се към нас! Семинарът е с стеснен брой участници: с цел да запазите своето място, апелирам попълнете кратката регистрационна форма тук: . Семинарът е безвъзмезден. При регистрация ще получите линк към Zoom.

Присъединете се към социалните медии на EMPACT, с цел да се информирате регулярно по въпроси, свързани с устойчивостта и емпатията посредством изкуствата: , , , , .
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР