Артилерийски снаряд, изстрелян от арменските въоръжени сили, падна. в района,

...
Артилерийски снаряд, изстрелян от арменските въоръжени сили, падна. в района,
Коментари Харесай

Турски журналисти под обстрел в Нагорни Карабах

Артилерийски снаряд, изстрелян от арменските въоръжени сили, падна. в региона, където снимаха турски публицисти, отразяващи военния спор в, оповестява РИА Новости по информация от Анадолската организация.
Журналисти от Анадолската организация, телевизионния канал TRT и осведомителната организация İHA са подложени на обстрел в региона на Тертер в и са съумели да избягат.
 Войната в Кавказ: Броят на жертвите пораства Войната в Кавказ: Броят на жертвите пораства
Расте броят на жертвите във войната в Кавказ. Президентът на Азербайджан Илхам Алиев отхвърли апела на Русия, Франция и Съединените щ...
На 27 септември азербайджанското министерство на защитата заяви, че арменските въоръжени сили са стреляли по обитаеми места на контактната линия в Карабах и че има жертви както военни, по този начин и измежду цивилното население.
Според арменското министерство на защитата Карабах „ е бил подложен на въздушни и ракетни офанзиви “. Съобщава се, че Баку " е подхванал атака " в посока Карабах.
В непризнатата Република Нагорни Карабах се оповестява, че мирните селища, в това число столицата, са били обстрелвани и управляващите приканват популацията да се скрие. По-късно е оповестено военно състояние и готовност.
Армения също разгласи военно състояние и обща готовност. Бившият заместник-министър на правораздаването на Армения, някогашен омбудсман на Карабах Рубен Меликян съобщи пред РИА Новости, че за първи път в Армения се афишира обща готовност. Президентът на Азербайджан утвърди въвеждането на военно състояние в редица градове и райони на републиката и комендантски час в страната, а също по този начин разгласи частична готовност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР