Артър Хейс, основател на BitMEX, предлага контрааргументирана гледна точка за

...
Артър Хейс, основател на BitMEX, предлага контрааргументирана гледна точка за
Коментари Харесай

Биткойн и крипто пазарите на ръба на масови разпродажби – ето защо

Артър Хейс, създател на BitMEX, предлага контрааргументирана позиция за идната траектория на Биткойн (BTC), като допуска евентуално краткотрайно закъснение на инерцията на крипто пазара.

В скорошен разбор Хейс показва мнението, че общите макроусловия благоприятстват търговците, обмислящи къси позиции на крипто пазара. Въпреки това той обяснява персоналната си позиция, като избира да се въздържа от търговия до идващия месец, вместо самичък да се ангажира с къси позиции.

Подчертавайки идното понижаване на възнаграждението от придобит блок на Биткойн на половина, планувано за 20 април, Хейс признава преобладаващите бичи настроения към това събитие. Макар да признава, че в последна сметка то може да докара до повишение на цените в средносрочен проект, той планува евентуално негативно влияние върху ценовото деяние както преди, по този начин и след халвинга.

Хейс оспорва необятно публикувания роман за халвинга като позитивен катализатор за цените на криптовалутите, като допуска, че когато консенсусът измежду пазарните участници клони мощно към избран резултат, постоянно се случва противоположното. Той предвижда спад в цената на Биткойн и криптовалутите към халвинга, изключително емфатичен от едновременното ограничение на доларовата ликвидност, което съгласно него ще ускори разпродажбата на криптоактивите.

Що се отнася до неотдавнашните му търговски действия, Хейс разкрива, че е ликвидирал позициите си в Solana ( SOL ) и основания на Solana токен MEW. Той изяснява, че е реинвестирал постъпленията в USDe на Ethena , протокол за постоянна, и ги е стейкнал, с цел да се възползва от предлаганата атрактивна рентабилност. Преди това той нормално държеше USDT или USDC , получавайки минимална възвръщаемост.

Хейс също по този начин показва отвореност към опцията пазарът да не се подчини на мечите му упования и да продължи възхода си, наблягайки трайно оптимистичната си позиция във връзка с криптоинвестициите макар актуалната си нерешителност.

Ethena (ENA) е изтъкната като план, в който Хейс има капиталов интерес. Той е разказан като протокол за синтетичен $, предлагащ крипто опция за финансови преводи, самостоятелни от обичайна банкова инфраструктура, улеснени посредством стабилната монета USDe.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР