Арт предизвикателствата през тази седмица.Ансамбъл Филип Кутев дава начало на

...
Арт предизвикателствата през тази седмица.Ансамбъл Филип Кутев дава начало на
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска

Арт провокациите през тази седмица.

Ансамбъл " Филип Кутев " дава начало на новия сезон в зала 1 на НДК. В сряда ще ни вкарат в магията на песента и танца с концерт- спектакъла " Фолклорни класици ".

Вече 67 години Ансамбълът е правилен на своята задача - да “превежда ” голямото разнообразие на родния фолклор с достоверни и обработени песни, танци, пиеси, и традиции. Заведете и децата, в случай че са под 10 влизат гратис.

Ако желаете още през днешния ден да се почувствате празнично, има мотив - в Театър " София ". Отбелязват стотна поява на сцената на - " Госпожа Министершата ". Режисьорът Недялко Делчев, разяснява: " Нашата героиня Министершата, като в сън се разсънва един ден с незакърпените си гащи и до момента в който се чуди по какъв начин да свърже двата края, иронията на случайността я изплюва в министерските селения. И се стартира все същата приказка за стълбата ".

Физически спектакъл и комедия се сливат в премиерния театър на трио Плачкови, седмо потомство актьори.„ Ла Комедия “ се ражда се по концепция на внучката на Чарли Чаплин – Виктория. За да продължи съдействието на двете фамилии, почнало още с кино лентата " Циркът " преди 100 години. Спектакълът на Алина и Стефан Плачкови събира музика, танц, нямо кино, пантомима, акробатика и комедия дел арте. Мечтите на основната героиня за Холивуд, завихрят историята. На 27 и 29-и може да гледатe La Comedia в Нов спектакъл, НДК. И да знаете, че може да станете участник в действието.

И една музикална почерпка от далечна Корея. Uangel Voice ще пуснат на воля магическите си гласове на следващия ден, в зала „ България ”. В шестия корейско български концерт на другарството ще си партнират със сънародниците си от „ Cosmopolitan ” и домакините „ Фортисимо ” и „ Филхармоника ”.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР