Арсенал вече е отправил първата си оферта за халфа на

...
Арсенал вече е отправил първата си оферта за халфа на
Коментари Харесай

Арсенал изпрати първата си оферта за Деклан Райс

Арсенал към този момент е отправил първата си оферта за халфа на Уест Хам Деклан Райс, твърди " Скай Дойчланд ". Не е загадка, че 24-годишният халф е главен приоритет в селекцията на " артилеристите ", които към този момент са предложили 80 милиона евро за правата му, съгласно информация на немската медия.

Байерн (Мюнхен) е различен от претендентите за подписа на Райс. От баварския гранд са се свързали с шефовете на " чуковете ", с цел да попитат за изискванията, при които могат да вземат британския национал в редиците си. Тогава лондончани са разкрили, че към този момент са получили предложение от страна на Арсенал.

На този стадий шефовете на Уест Хам не бързат да дават отговор на " артилеристите ". Те се надяват още клубове да се включат в наддаването за Райс, като интерес към него има и от Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. " Чуковете " имат вяра, че ще могат да вземат над 100 милиона евро за своята звезда.

Райс е младеж на Уест Хам, който преди този момент е упражнявал и в школата на Челси. Той проби в първия тим на лондончани през 2017 година и последователно се наложи като основен състезател за клуба. До момента той има 243 мача, 15 гола и 13 асистенции за клуба във всички шампионати. Освен това той е и национал на Англия с 41 мача и 3 гола на сметката си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР