Арсенал ще е съперникът на Манчестър Сити в битката за

...
Арсенал ще е съперникът на Манчестър Сити в битката за
Коментари Харесай

Арсенал изхвърли Челси за Купата, стигна финала

Арсенал ще е противникът на Манчестър Сити в борбата за трофея за Купата на Лигата - " Карабао къп " (25 февруари) след триумф с 2:1 в реванша с Челси.

Първата среща приключи при 0:0, само че във втората двата лондонски гранда се постараха и сътвориха по дузина положения през вратата на противника.

Педро вкара топката във вратата на Арсенал в петата минута, само че попадението му бе анулирано. Две минути по-късно Еден Азар въпреки всичко даде задатък на " сините ". Равенството бе възобновено единствено пет минути след попадението за Челси с автогол на Антонио Рюдигер, а до края на полувремето Арсенал можеше да води, в случай че Месут Йозил не бе пропуснал добра опция.

" Артилеристите " въпреки всичко взеха задатък с гол на Гранит Джака в 60-ата минута, а четвърт час по-късно Алекс Айоби можеше да направи резултата 3:1. В края на срещата Челси опита напън, само че той не докара до стремежи резултат и " сините " изгубиха.

Турнирът за Купата на Лигата е единственият трофей, който мениджърът деец на " артилеристите " Арсен Венгер към момента не е завоювал.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР