Арсенал потвърди удължаването на договора на японския централен бранител Такехиро

...
Арсенал потвърди удължаването на договора на японския централен бранител Такехиро
Коментари Харесай

Защитник преподписа с Арсенал

Арсенал удостовери удължаването на контракта на японския централен защитник Такехиро Томиасу. Универсалният защитник е сключил „ дълготраен договор “ с „ артилеристите “. Клубът няма процедура да дава спомагателна информация за периодите, само че съгласно слуховете става дума за контракт до 2027 година с алтернатива за удължение от още един сезон.

Томиасу пристигна на „ Емиратс “ през август 2021 от италианския Болоня и към този момент е играл на всяка една позиция в линията на защитата, записвайки общо 73 дуела за „ артилеристите “. Томиасу е и главен състезател в представителния тим на Япония с 41 изиграни срещи.

Dedication. Determination. Tomiyasu ✍️
— Arsenal (@Arsenal)
" Много се радваме, че Томи ще бъде с нас още дълги години. Той има големи качества както на терена, по този начин и отвън него. И предлага толкоз доста мощност и еластичност на нашия тим. Томи е страховит експерт и е отлично, че ще продължи да играе значима роля през идващите години, до момента в който работим за реализиране на задачите си ”, съобщи спортният шеф Еду.

" Много се радваме, че Томи ще посвети бъдещето си на нас. Наред с естествените му качества и мощ, отношението, манталитетът и полезностите на Томи са страхотни. Той е обичан от всички и е неразделна част от тима, откогато се причисли към нас. Начинът, по който тренира, желанието и решимостта му да дава най-хубавото от себе си всеки ден, са почтени за удивление. Очакваме с неспокойствие да продължим да работим с Томи и през идващите години “, добави мениджърът на Арсенал Микел Артета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР