Арсенал официално привлече нов нападател в лицето на 19-годишния Маркиньос

...
Арсенал официално привлече нов нападател в лицето на 19-годишния Маркиньос
Коментари Харесай

Арсенал отговори на 100-те милиона за Нунеш с 19-годишно момче от Бразилия

Арсенал публично притегли нов нападател в лицето на 19-годишния Маркиньос от Сао Пауло. Новината идва единствено ден, откакто стана ясно, че Ливърпул ще заплати съвсем €100 млн. за Дарвин Нунеш от Бенфика.

В рамките на 6 месеца „ артилеристите “ се разделиха с водещите си голмайстори - Пиер-Емерик Обамеянг и Александър Лаказет. Еди Нкетиа в това време се чака да преподпише, въпреки до скоро да бе несъмнено, че ще ги последва. Това трансформира отбора в единствения от топ 6 на британската Висша лига, който към днешна дата не разполага с високопрофилен нападател, който да води офанзивата на отбора.

Междувременно Душан Влахович обърна тил на „ топчиите “ през януари, с цел да облече екипа на Ювентус. Ерлинг Холанд се контракти с Манчестър Сити още преди края на сезона, размивайки подозренията, че Арсенал или някой различен отбор е в положение да го изкуши. Дарвин Нунеш бе спряган за реалистична варианти на „ Емиратс “, само че също избра „ Анфийлд “. Появиха информация, че Наполи е отказал оферта от €60 млн. за Виктор Осимен от страна на Микел Артета. И просто хей по този начин, Арсенал се трансформира в непривлекателна дестинация за най-хубавите голмайстори в Европа, а спомените за Тиери Анри, Денис Бергкамп, Иън Райт и даже Робин ван Перси стартират да бледнеят.

Пожелаваме триумф на младия Маркъс Винисиус Оливейра Аленсар (Маркиньос), само че прехвърлянето му просто затвърждава статута на Арсенал, като клуб, който е краткотрайна спирка за надарените играчи преди да се приготвят за тимовете с високи упоритости.

Welcome, Marquinhos
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР