Арсенал не възнамерява да се разделя с украинеца Олександър Зинченко

...
Арсенал не възнамерява да се разделя с украинеца Олександър Зинченко
Коментари Харесай

Арсенал няма да маха Зинченко, има вяра у него

Арсенал не има намерение да се разделя с украинеца Олександър Зинченко през летния трансферен пазар. След като реализира договорка с Манчестър Сити през 2022-а година, Зинченко стана значима част в състава на „ артилеристите “ в борбата им за купа на Англия.

През предишния сезон лондончани пропуснаха тази опция, само че и тази акция са в кюпа измежду Ливърпул и Манчестър Сити. До този миг Зинченко има пет мача по-малко съпоставяне с предишния сезон и стартира да се спекулира към неговото бъдеще.

Якуб Кивиор стартира да впечатлява в лявата зона на отбраната, което породи забавни вести за русолявия защитник. Според английската преса обаче 27-годишният бранител ще остане на „ Емирейтс “ и следващата година, макар че интерес към него демонстрират Байерн Мюнхен и Нюкасъл Юнайтед. Първите най-вероятно ще се разделят с Алфонсо Дейвис и ще са в търсене на нов състезател в тази зона.

Арсенал въпреки всичко би бил в преференциална позиция за евентуални договаряния, откакто договорът на Зинченко е дългогодишен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР